áylar sonra giripte böyle üzücü haber okunak beni perisan etti.ölenlere Allahtan rahmet kálanlarina sabir dilerim
áylar sonra giripte böyle üzücü haber okunak beni perisan etti.ölenlere Allahtan rahmet kálanlarina sabir dilerim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
fýrat ailinisini tanýyorum yasin fýrat baba dostudur. insan ne kadar yakýnlaþýrsa o kadar acýsý artýyor. Allah ailesine sabýr versin çok üzücü ve dayanýlmasý zor bir acý. Mevlam rahmetini biz kullarýndan esirgemesin. Zira ondan geldik tekrar ona döneceðiz.
Ölenlere Allahtan rahmet yakinlarina da bassagligi dilerim..
bayram öncesi çok üzücü bir durum ölenlere allahtan rahmet dilerim yakýnlarýna allah sabýr versin
Lütfen emailinizi güncelleyin
Gaziantep'te Köy Minibüsü ile Týr'ýn Çarpýþmasý Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasýnda Hayatýný Kaybeden 9 Kiþinin Cenazeleri Topraða Verildi.
Devami...
Allah rahmet eylesin,Ailerine Allah sabýrlar versin.Gerçekten bir facia,
Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarý %94 insan kaynaklý olmaktadýr. Ýnsan kaynaklý kazalarda %27 sürücünün, %1 ise yolcunun hatasý vardýr. Geriye kalan %6 lýk insan kaynaklý olmayan kazalar ise %5 araç, %1 yol kaynaklýdýr.
Ýnsan kaynaklý kazalarýn meydana gelme sebepleri:
- Acemilik
- Dikkatsizlik
- Uzun süreli uykusuzluk
- Aþýrý hýz yapmak
- Alkollü araç kullanmak
- Hatalý sollama
- Trafik kurallarýný önemsememek
- Olmasý gerekenden fazla yük taþýmak
- Araç bakýmýný yaptýrmamýþ olmak
- Dikkat veya uyku bozukluðu vb. yapan ilaçlarý kullanmak
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Allah yrdim etsin kalanlara haberde duyduk cok uzuldum Allah kimseye gostermesin
Ölenlere Allahtan rahmet, ailelerine baþ saðlýðý diliyorum. Bayram öncesi çok kötü bir olay,
Trafik kazalarýnýn baþlýca sebebi insanýn kendisidir. lütfen araç kullanýrken trafik kurallarýna uyalým. Aþýrý hýz yapmaktan kaçýnalým.
Allah rahmet eylesin geride kalanlarada rabbim sabýrlar versin .
otoban kullanmayý teþvik edilmeli insanýmýza buralar çok u güvenli yok ama buralardan çok çok daha güvenli