VAR VAR .ÖNCELÝKLE HOSGELDÝN DÝYORUM .AMA KUSURA BAKMA SANA CAY DEMLEYEMEM SACIMDAN SAKALIMDAN:=))SÝMDÝLÝK BÖYLE BÝ AYAK ÜSTÜ HOSGELDÝN DÝYEYÝM DEDÝM.
VAR VAR .ÖNCELÝKLE HOSGELDÝN DÝYORUM .AMA KUSURA BAKMA SANA CAY DEMLEYEMEM SACIMDAN SAKALIMDAN:=))SÝMDÝLÝK BÖYLE BÝ AYAK ÜSTÜ HOSGELDÝN DÝYEYÝM DEDÝM.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
a.s Hoþgeldiniz
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bende yeni geldim,
istanbuldan osman demir'in arkadaþýyým ,
bursa'da yaþýyorum,
yolaðzý köyündenim ( Çoksorut) amca ve halalarým halen oralarda.
babamýn memuriyeti nedeniyle o taraflardan ayrýldýk,
makina mühendisiyim, otomot,iv sektöründe çalýþýyorum,
ayrýca dýþ ticaret ve danýþmanlýk þirketim var,
Bursa'daki Niziplilerle yakýn temas halindeyiz,
keþke önceden haberim olsaydýda gecenize katýlabilseydim,
artyýk üyede olduk daha yakýndan takip ederim,
Selamlar,
Ýlker KAYAR
Makina Müh.
Herkese kaliteli günler dilerim
Elif_Ankarave ilkaytradea.s. Ýkinizde hoþ geldiniz
Selamlar saygýlar
Aleykümselam...
elif ve ilkay kayar kardeþlerimiz hoþgeldiz, sizleri sitemize çok deðerli abi ve ablamýz yönlendirmiþ...ikisinede tþk ederiz...
inþallah hoþ ve zevkli ortamlarýmýz olacaktýr...
Ýlkay kardeþ gecemize yine katýlabilirsin atla hemen uçaða bugün, bak bursadan fatih abimizde burda :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ilkaytrade abim demiþki:makina mühendisiyim, otomot,iv sektöründe çalýþýyorum,
ayrýca dýþ ticaret ve danýþmanlýk þirketim var,
NÝZÝP COMA ÜYE OLDUKTAN SONRA BU ÝÞLERÝNLE ÝLGÝLENECEGÝNÝ PEK DÜÞÜNEMÝYORUM.ÝSTERSEN DEVRET:=))HOSGELDÝN ARAMIZA
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yani demek istedigim mesela metal akhanaton huzeyfe ben hepimiz is güc sahibiydik:=)) gökhan saldýray okuyorlardý.þimdi hepimiz burada calýsýyoruz.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
aleyküm selam yurdumun insaný ,
walla naapacanýz iþte ekmek parasý derdine 2-3 iþte koþturuyoruz,
antep'e yakýnda geleceðim, orada bir kaç iþimiz olacak ticaret ile ilgili,
inþallah sizleride ziyaret edeceðiz, Nizipte bilhassa adliye civarýnda olanlar bizim sülaleyi tanýrlar,
eniþte adliyeden emekli memurdur þimdide adliyenin karþýsýnda arzuhalcilik yapar,
kuzenlerde o taraflardadýr hep,
Yaaa aklýma gelmiþken arkadaþlar , bana çok yüksek miktarda kýrmýzý merciek lazým (50.000 ton 12.000 ton 1 ay içinde kalaný 5 ay içinde hedef fiyat 483 $antep depo teslimi ambalaj 50 kg. çuval cins futbul 1+1 kalite az yaðlý)
Ýlgilenen hemþeriler ilker@kayar.tr.tc adresine yazabilir,
Gelme olayý ise ,halen bir fabrikada yönetici müh. olarak çalýþýyorum, izin dönemimizbitti o yüzden gelemiyeceðim , ama 2-3 ay içinde muhakkak bir hafta sonu geleceðim.
Bursa'dan fatih demiþiniz bu arkadaþ necidir bursa'da , tanýþýrýz olmazsa bir ara,
Ben bu seferlik OSMAN DEMÝR abimize vekalet veriyorum benim yerime gecenizde kebaplarý götürsün (95 kiloyum 1,5-2 porsiyon filan ancak keser beni) Allahtan bursa'da ZEUGMA SOFRASI diye bir yer açýldýda hasret gideriyoruz yemeklere-acýlara
herkese selamlar,
Ýlker KAYAR
hoþgeldiniz aramýza bayanlarýn bu sitede çogalmalarý gurur veriyo bana....
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Sitemize hoþ geldiniz sizin gibi kaliteli insanlar sitemize kalite katacaktýr![]()
çok kýskandm
bende yeni geldimde kimse hoþgeldin demedi özellikle gökhan dokuyucu
Gökhan çok ayýp etmiþ uzaklardan kardeþim, ben onun kulaðýný çekerim sen kusuruna bakma onun,
biraz geç oldu ama senin de aramýzda olman bizlere sevinç veriyor hoþgeldin...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
teþekkür ederim ya hakikaten kýskanmýþtým yani
kim düþünmüþse böle bi site açmayý çok teþekkürler
hoþgeldiniz Nizip.com ailesine umarým hoþ vakit geçirirsiniz...