dedikleriniz hiç te kolay biþey deðildir arkadaþlar hatýrlatayým.ama inþallah zor da olsa yaparlar
dedikleriniz hiç te kolay biþey deðildir arkadaþlar hatýrlatayým.ama inþallah zor da olsa yaparlar
evet çok güzel olurdu ya zaten ilçemizde epey iyi oyuncular var onlarý kazanmak lazým hem çim okeyinde vb gibi alanlarda aldýðýmýz baþarýlarýn tesadüf olmadýðýný kanýtlar daha yeni ve çok alanda baþarý saðlarýz tabi yapýlýrsa eðer
Efe Avcý Bey 4.5 yýlda bir Nizip e bir Osmanlý Parký yapýldý demiþsin.
Gözlük lazým mý?????
NRT de seyrediyoruz Nizip in 5 yýl önceki halini ve þimdiki halini veya çevremize bakýnca yapýlan hizmetler görülüyor. Þimdi Askerlik Þubesini biliyormusunuz orda boþ bir alan vardý gidin bakýn çim saha, basket ve voleybol sahasý ve tenis kortu yapýlýyor oynamasýný bilene ve görebilene!
mustafa bilicinin yazýlarýnada ek olarak carsý dahada büyütülsün magazalar fazlalaþsýn ki rekabet olsun plazalar olsun sinema gelsin tiyatro olsun yüzme havuzu olsun vs... daha da cogaltýlabilir benim görüsüm Nizip in hala çok eksikleri var elbette bunlar zamanla olucak seylerdir muhakkak ama simdiden baslanýlýrsada yavas yavas fena olmaz![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bunlar için kaynak tespit etme iþi bizim deðil yalnýzca nizibin bi gereksinimi hemde çok acil bir gereksinimi kaynak iþi bize deðil Mülki idari amirlerin iþi 41 ilden daha büyük olan bir ilçede bir spor kompleksi ve bir kültür merkezi olmamasý gerçekten hem utanç verici hemde büyük bir ayýbýmýz Bunun Belediye tarafýndan þimdiye kadar düþünülüp yapýlmasý gerekirdi
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Bu konunun tekrar gündeme gelmesini istiyorum çünkü bu ihtiyaçlarýn karþýlanmasý lazým.
Eðer mülki idare biþey yapamýyorsa giriþimci iþ adamlarýmýza gidelim
Geçen bir haberde okudum Hayýrsever iþadamý Yasin Altýnbaþ Gaziantep'e Hilton oteli yapacakmýþ...
Nizip'e kim ne yapacak?
Sesimizi kime duyuralým?
ben bu konuda yorum yapmasam iyi olucak saolsunlar kimse biþe býrakmamý.)))