eðer bu maçý fenerbahçe kazanmýþ olsaydý. þuan bu konuda susmazlardý. söylecek sözleri yok. oysa galatsaraylýlar bile tek kelime yazmamýþ. oysa ki bizim için çok güzel bir olay uzun zamandýr üstüste iki defa yenememiþtir feneri.![]()
eðer bu maçý fenerbahçe kazanmýþ olsaydý. þuan bu konuda susmazlardý. söylecek sözleri yok. oysa galatsaraylýlar bile tek kelime yazmamýþ. oysa ki bizim için çok güzel bir olay uzun zamandýr üstüste iki defa yenememiþtir feneri.![]()
SIKINTI YARATMA...!
ezikler en azýndan þunu anladýlarki parayla herþeyi alamazsýn.bu yürek iþi.hadi hayýrlý iþler
Bir beþiktaaþlý olarak bu sene sivas veya fenerbahçenin þampiyonluðu hakettiðini düþünüyorum. Ama beþiktaþýn 15 puaný elinden alýnmýþtýr. Bana gs'nin hakemle maç kaybettiðini söyleyebilirmisiniz. Bileðinin hakkýyla sivas bu mücadeleyi sürdürmektedir inþ. þampiyon olurlar. Zalad ve malatyaspor hadisesini unutan beþiktaþlýlarýn neden fb aleyhine olduklarýný anlamýyorum.
güzel kardeþim cimbom tam 14 sene þampiyon olamadý.biz bu 14 senede neler döndüðünü ne penaltýlarýn verilmediðinive nekadar komik penaltýlarýn verildiðini çok iyi biliyoruz.kýrýlan gol rekorlarýnýn rýdvan dilmene,metin tekine nelerin çalýndýðýný biz çok iyi biliyoruz.yani biz biliyoruz bu 14 senenin ne kadar temiz olduðunu.bi tutturmuþsunuz yok zalad,yok ankaragücü maçý diye.peki siz ayný sene bjk-a.gücü veya fb-a.gücü maçlarýnýn sonuçlarýný biliyormusunuz.hariçten gazel okumayalým lütfen.
ya biz galatasaray artýk alýþtýk her sene þampiyon olmaya keþke bu sene de fener olsaydý yazýk sevinsinler
feneri yenmek artýk alýþkanlýk yapmýþ bizlerde napalým kader yine cimbom þampiyon yine cimbom alýþkanlýk olmuþ artýk dierlerinin bir galibiyette yapdýðý kadar çok tepkiler göstermiyoruz ee nede olsa alýþkanlýklar bazen ii oluyoama acýyorum iþte þu fenerlilere okadar hawa atýyolar bir galibiyeti alamýyolar....
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
sallamasyon deðil arkadaþým gerçek maçý yapanlar bile yenilgiyi kabullenirken sizlere noluyoda böyle sawunmaya geçiosunuz anlamýyorumm ii olan herzaman kazanýyo we demek ki ii olan gs ki gs kazanýyo öncelikle o topa nsýl wurulacaðýný öðrenin snrda gelin karþýmýza...![]()
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!