Ýnþaallah; o isme layýk bir hayat nasibeder Rabbim cümlemize. Gerektiði þekilde kullanabiliriz umarým..
Ýnþaallah; o isme layýk bir hayat nasibeder Rabbim cümlemize. Gerektiði þekilde kullanabiliriz umarým..
inþallah
Abi emin ol ki o park inþaallah kýsa zamanda sahipsiz kalmaz.
Çünkü tüm parklarýmýz (tinerci v.s.)yuvalarý olma yolunda .
Ýnþaallah bu böyle olmaz.
Parklar yeþile özlemimizi gideren ve boþ vakitlerimi az da olsa
deðerlendirme fýrsatý veren mekanlardýr,hatta belli bir kültüre
sahip olan insanýmýz kendi malý imiþ gibi baksa ve korusa tabii çok daha iyi olur.
Ama bu yeterlimi,bence yetersiz .Daha fazla park ve ve daha fazla yeþil alan bulup
elimizden gelen tüm imkanlarý kullanmalý ve Yeþil Nizip'i yeniden istenen düzeye hep
beraber getirmeliyiz.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Evet gerçekten NÝZÝP için çok güzel bir park inþallah düzeyini ve seviyesini yitirmez ama halkýmýz burayasahip çýkacaktýr
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Abi çok güzel olmuþ emeði gecendende fikir verendende Allah razý olsun
huzeyfe ben geldim sen nerelerdesin kardeþim Nizipte cirit atýyorum ama sen yoksun ha gayret bi siteye gir ya
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
ifdardan sonra vekil ,baþkan ,il gen.mec.üyeleri belediye encümeni ile halk cay toplantýsýnda gezip görme fýrsatýmýz oldu adamlar iþin hakkýný veriyorlar kardeþim inkar edenin gözöne durur harika bir park yapmýþlar ve bundan daha büyüðünü yapacagýnýn müjdesini verdi çalýþmakla birþeyler oluyormuþ demekki tüm emeði gecen arkadaþlara teþekkür ederim baþarýlarýnýn devamýný bekliyoruz .saygýlarýmla..
Evet yeþili az olan bir ilçeydik.
Oysa ilçemizin yeþile ne kadar çok ihtiyacý vardý.
Yýllarca Su sorunu ve gezilecek dinlenilecek bir yer yoktu Nziizp'te
Çocuklarýn park diye bir yer de aklýna gelmezi. Çünkü yoktu.
Osmanlý Parký bu ihtiyaçlarýn bir kýsmýný karþýlýyor olmalý.
Daha çok park ve aðaç sevgili Orhan.
Yýllarýn eksik ve yetersiz belediyecilik anlayýþýn kýsa sürede yok edecek kadar çok çalýþarak.
Daha çok hizmet...
Yenilik ...
Çalýþma...
Fark fark edilmeli..
Ýþte böyle yapýlýr bu denmeli....
Seçim sonrasý þunu demiþtim.
yeni baþkanýmýz ve ekibinin baþarsýzlýðý bizim
baþarýsý halkýmýzýndýr.
Ýþte tüm çalýþmalar bizim deðil halkýmýzýndýr.
Çünkü onlar bize deðer verip seçti....
Bumakama siz layýksýnýz dediler....
Bizde onlarýn bu emrine daha çok hizmet ederecek cevap vereceðiz....
Osman Demir Istanbul
Osman abi çok haklýsýn. Bu baþarýlar hepimizin ve sizlere layýk olmaya çalýþacaðýz inþallah.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bu tür halkýn özlem duyduðu iþleri yapan insanlarýmýzýn baþýmýzda olmasý güzel bir nimet olsa gerek.Umarým bu ve buna benzer icraatlerin devamý gelir.
Bu gece gezme fýrsatý bulduk. Doðruya doðru enfes bir park olmuþ. Hani þu tatil için gittiðimiz mekanlarda olduðu gibi. Yemyeþil çimenler, imrendiðimiz koþu parkurlarý, üzerinde uzunca yürüyüþler yapýlabilecek kilit taþlarý, þimdilik birkaç ördeðin salýna salýna yüzdükleri geniþ ve doðal görünümlü havuzlar, aralaýndaki baðlantýyý saðlayan ahþap köprüler, dinlenme banklarý ve içinde kaybolduðunuz maðara görünümlü cafeteryasý.... Bilmem benim çok hoþuma gitti gecenin hafif serinliðinde çayýmý yudumlarken.
Fakat yinede gençlere spor sahalarý vespor merkezleri gerekli gibi ne dersiniz ?.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Güzel bir zerzeniþte bulunmuþsunuz sayýn admin.Dýþardan gelen bir kaç arkadaþta ayný sizin gibi söylemiþlerdi.Güzel bir parkýmýz oldu oturabileceðimiz birde gençler için spor kompleksi olsa çok iyi olacak demiþlerdi.
Osmanlý Parký'nýn adýna layýk olmak büyük bir özveri ister bunuda teyit etmek istedim.
Gercekden cevre düzenlemesi ile muhteþem bir mekan olmuþ.
Fakat hala Osmanlý adýný alan park bu ada hala yetersiz; deyinmek istedigim konu, Osmanlý'dan daha fazla esintilet olmasý gerekdigi.
Eger bu parka Osmanlý Park'ý diyeceksek, içierisne girdigimizde kendimizi osmanlý torunu olmakdan gurur duyuracak bazý eklemeler yapýlmalý ve o büyülü havayý bize hissetdirmeli diye düþünüyorum.Osmanlý'yý hatýrlatan daha çok malzeme kullanýlmalý....
Eyvallah !!!
Alibey27272 kardeþim,yazdýklarýný yetkili abilere ulaþtýracaðým inþallah.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
bende iki gün önce akþam gezdim ve büyülenmedim desem yalan olur çok muhteþem olmuþ ve aldýðýmýz duyumlarda spor komplesinin yakýnbir zaman da yapýlacak olmasýdýr.emeði geçen herkese teþekkürü bir borç biliyorum..
.
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO