evet þehir dýþýndaki hemþerilerimizide düþünmek gerekir.
Cok istiyorum ama bi turlu katilamiyorum su toplantilara yav, bu seferde ruzgar bizi Bulgaristana savurdu yazin Nizipde olmam imkansiz, size guzel sohbetler, buradan takip ederiz artik napalim.
Eyvallah !!!
bütün nizip com üyeleri katýlabiliyormu? yapmamýz gereken bir görev var mý? ben yeni üye olduðum için bilgim yok. bilgilendirirseniz sevinirim. teþekkürler...
Deðerli arkadaþlarým, nizip.coma üye olan veya proðramý müsait olan her hemþerimiz bu etkinliðimize davetlidir. yýllardýr böyle bir buluþma geleneði oluþtu, bizlerde bu vesile ile bir araya gelip hasret gideriyor ve yeni dostluklara yelken açýyoruz. katýlmak için ücret vs birþey gerekli deðil, sadece bu dostlarla ayný ortamý paylaþmak isteyen herkesi açýkça davet ediyoruz. Nazýmýzýn geçtiklerinede kazaný kap gel diyoruz![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
mustafa kardeþim sevgili admin þaka yaptý.yeni üyeler bir kazan içli köfte bir tepside baklava getiriyor.ama sana bir kýyak yapalým birtanesini getir yeter.þaka bir tarafa harika dostluklarýn ve muhabbetlerin olduðu bir aile ortamý bulacaksýn.allah kýsmet ederse buluþmak üzere..
Bu yýl yapacaðýmýz toplantýnýn tarihi ne olursa olsun öenmli deðilde,þöle geniþ kapsamlý biþey yapalým bence![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Benim gözümü masa sandalye taþýma iþi korkutuyor. Diðerleri sorun deðil.
0342 5171254
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
mehmet abi,inþallah o tarihte nizipte olursam 50 kiþilik pirinçli semsekte ben getireyim.
Konu yuksel_fb tarafýndan (22.03.08 Saat 19:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Toplantý tarihi konusunda henüz kesin bir tarih olmamasýna raðmen, bu konuyu Rüstem ve Pala abi belirlerse daha iyiolur. Görüþtüðümüz diðer arkadaþlar tarih konusunda sýkýntýlarý olmadýðýný belirttiler.
Fakat Pala abi 02 Aðustos C.tesi almanyadan çýkacak, Rüstem ve kasapoðlu gibi arkadaþlarda 03 aðustos Pazar günü Nizip'de düðünleri olacak.
Bu tarih konusunda acil bir karar almamýz lazým
0342 5171254