AKLINIZ BAÞINIZA YENÝMÝ GELÝ YAW
YAKINDA ZEUGMAYI BÝLE ALIRSALAR ÞAÞIRTMAYIN NÝZÝPÝN GERÇEKTENDE SAHÝBÝ YOK AMA HELAL OLSUN ADAM LARA AZÝMLÝ ÝNSANLAR BÝZÝMKÝLERDE KOLTUK SEVDALISILAR![]()
AKLINIZ BAÞINIZA YENÝMÝ GELÝ YAW
YAKINDA ZEUGMAYI BÝLE ALIRSALAR ÞAÞIRTMAYIN NÝZÝPÝN GERÇEKTENDE SAHÝBÝ YOK AMA HELAL OLSUN ADAM LARA AZÝMLÝ ÝNSANLAR BÝZÝMKÝLERDE KOLTUK SEVDALISILAR![]()
Sayýn Derviþdörtbudak a bu duyarlý yaklaþýmýndan dolayý sonsuz minnet ve teþekkürü bir borç bilirim bu sorun ve sýkýntýlar halkýmýzý ve kamuoyunu yýllardýr gereðinden fazla sýkýntýya sokmuþ fakat hiç bir dönemde çözüm bulamamýþ sýkýntýlar giderilememiþtir...
Yakýn bir sürede tamamlanmasý biten otoban ise gereðinden fazla tehlike arz etmekte ve kurulduðundan bugüne geçen bu kýsa sürede vatandaþlarý yeterince göz yaþýna boðmuþtur defalarca kez bu konunun önem ve ehemmiyeti yetkili mercilere belirtilmiþ fakat alakalý bir sonuç alýnamamýþtýr bu baðlamda bir kez daha buradan yetkililere tüm gücümüzle sesimizi duyurmak isteyimiþ ne kadar faydalý olur tartýþýlýr...
Siyasi parti ve görüþü her ne olursa olsun tüm siyasi ve kamu kuruluþlarý asýl görevlerinin halka hizmet ve refah düzeyini saðlamak olduðunu unutmamalarý ve ellerinden geleni yapmalarý gerekmektedir elindeki yetkisini hizmet ve fayda için saðlayan her büyüðümüze saygý boynumuzun borcudur fakat görevini yerine getirmeyip yetkisini halka hizmet için kullanmayan büyüklerimize ise buradan bir sesleniþ yapmak istiyorum unutmayýnýz ki bu halk sizleri kendilerini en iyi anladýðýnýzý düþünüp en güzel hizmeti getireceðinize inandýðý için yetkilendirdi kamuoyunun bu iyi niyetini su istimal etmeyiniz unutmayýnýzki geçmiþinizde yaptýklarýnýz sizlerin geleceðinde oluþturabileceði en büyük refaranstýr ve bugün sizleri yetkilendiren kamuoyu günü geldiðinde mutlak tarihe gömmesini de bilecektir....
Not: Bu laflarýmýz hiç bir kiþi ve zümreye kasýtlý deðildir görevini yapmayan herkesedir SAYGILARIMLA
Bahsi geçen yerde geçen yýl en yakýnýmdaki insaný kaybettim. Allah sebep olanlarý ve önlem almayanlarý bildiði gibi etsin. Mazlum ben yada diðer yakýnlarýný kaybedenlerse onlarýn ahlarý yerde kalmayacaktýr. Birileri birþeyi yanlýþ yapmýþsa ve bununda yanlýþ olduðu biliniyorsa þimdikiler neden çözüm üretmiyor. Yazýk size ve sizin altýnýza koltuk verenlere. Ne yaptýnýz allah aþkýna þu güzelim memlekete sorarým size..Park mý yaptýnýz! kusura bakmayýn belediye yaptý, taziye evimi yaptýnýz! kusura bakmayýn onuda belediye yaptý.
ANKARA MAÐDURU YERDE KOYMAZ diye yýllardýr söylerler hep..Görelim bakalým ANKARA MAÐDURU YERDEN MÝ KALDIRACAK, YOKSA YERÝN DÝBÝNEMÝ SOKACAK..
Belediyemize eyvallah ...Çalýþmalarýna sözümüz yok...Amma þu duble yol konusuna kimin görevi ise bir an önce yapsýn beeeeeeee...Çok çirkin bir görüntü...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
nizip, hükümeti % 60'la destekledi sayýn bakanýmýz nerdesin...
Sitemizde görev yapan gazeteci arkadaþlar gerek otoban kavþaðýndaki ve gerekse E.90 karayolundaki kaza fotoðraflarýný toplamaya baþlasýnlar,lazým olacaklardýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Þimdi ilk bakýþta zannedersiniz ki Nizipliler çok elzem bir sorunun çözümü için deðil de "olsa olur olmasa da olur" gibi çok önemli olmayan bir konunu ardýna düþmüþler...
El insaf öncelikle sorunun direk muhatabý Sayýn Mehmet SARI, bu konular Sayýn vekille defalarca aktarýldý her defasýnda Sayýn vekil süre istedi, projeler hazýrlanýyor dedi v.s v.s dedi..! en son alýnan bilgi Ulþ.Bakaný ve Karayollarý bölge Md.ünün' bu soruna sorun gözü ile bakmamasý sebep gösteriliyor, hatta Karayollarý bölge Md.'ü deðiþirse bu sorunu çözeceðiz v.b* konuþmalar yapýldý...
Yani, suya çizik çizmeye devam..!
Yukarýda yapýlan bir çok yorumdan anladýðým kadarýyla Niziplilerin sorunlarýný dile getirecek, onlarý hemen her platformda temsil edecek, haklarýný savunacak bir kimsesi olmadýðý için ilçenin sorunlarýný çözebilmek için vatandaþlar çýkýþ yolu arýyor;
Neden Nizipi her ortamda temsil edecek biri yok..!
Nizipli seçimlerde boþ oy'mu kullandý,
Bizi destekleyin diyen iktidarýn vekil adaylarýnýn yüzünü kara mý çýkardý,
Ekseriyetin oy verdiði siyasi parti barajý aþamadýmý,
Geçmiþ dönemde Nizipte dudak uçuklatacak yatýrýmlar yapýldý da Nizipliler çok doyumsuzlarda onun için mi dikkate alýnmýyor,
Buraya sýralayabileceðimiz bir sürü aslý astarý olmayan nedenler var ama hiçbiri deðil...
Peki doðrusu ne..!
En baþta Nizipli olan Sayýn Mehmet Sarý ondan sonra diðer milletvekilleri
Nizip en þanssýz dönemlerden birini yaþýyor ne yazýk ki vekil olarak seçtiði kiþiler Nizip'in sesini artýk duymuyor...
Bu noktayý iyice belleyelim
Nizibin temsilcileri artýk Nizibin sesini duymuyor,
Vekillerimiz sanmasýn ki Nizipliler seslerini duyuramaz, Biz Nizipliler Allahýn izni ile haklý olduðumuz her konuda sesimizi en gür þekilde duyururuz,
Devletin imkanlarý ile Nizibe yapýlmasý þart olan bu hizmeti kendi çalýþma ve çabalarý ile yapamayanlar bu hizmetin vatandaþa kazandýrýlmasýnýn güzelliklerinden mahrum olacaklarý gibi vebalinide sýrtlarýnda taþýyacaklardýr.
Nizipli bu konularda bence çok duyarsýz. Hepside acil türünde halledilmesi gereken olaylar. Ama ilçe geneline bakýlýrsa NÝZÝP.COM. hariç bu olaylara duyarlý insan göremiyorum. Üzücü olanda bu. Ýnsanlar toplumsal faydadan çok þahsi iþlerinin hal çaresindeler. Hiç bir ortamda yetkililerden bu konulara yönelik istekte bulunan vatandaþ görmedim.
Aslýnda bu bilinci oluþturmak lazým.
Anlayacaðýnýz iyiki NÝZÝP.COM. var yoksa dilede gelmeyecek bu konular.
Bu sorunlar Nizip halkýnýn geleceðine yön verecek çözüm öncelikli olaylardýr. Ýnþallah hallolur.
Nizip sahipsiz deðildir.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
sitededen sesimizin duyulabileceði en uzak noktaya ulaþacaðýndan emnim. ayrýca bu konuya duyasýz kalmayan herkese tþkler.
SIKINTI YARATMA...!
nizip büyeyen ve geliþen bir ilçe olmasýna ragmen yukarýda derviþ abinin bahsettiði gibi hiç bir sey yok nizipte nizip nufüsu 150.000 yaklaþmýþ neredeyse ama kimsenin umurunda deðil yapýlan onca þey boþa sanki nizip bu haliyle 35 ilden büyük ve sanayi tarým bakýmýndan zengin fakat o illerin kendi millet vekilleri olduklarý için o illere sahip çýkýlýyor nedense nizip kimsenin umurunda deðil denilecek kadar az kiþi nizipi önemsiyo (siyasilerden bahsediyorum.) Ama nizip daha öenmli yerlere gelmeli örneðin öðrenci yurdu olmayan fakat yüksek okulu olan ve fakültesi açýlmak üzre olana ama öðrenci yurdu olmayan nadir yerlerden biridir. Nizip'in giriþ ve çýkýþlarý o kadar can kaybý oluyor ve kimse umursamýyor bile sadece nizip halký önemsemýyor nizip batý ile doðu arasýnda bir köprü gibi ama bu köprü çok can alýyor ve almayada devam edeceðe benzemiyor tabi birilerini bunun çaresine bakmazsa ulaþým yönünden tekrar bir hata daha belki çoðu köyün bile yolu tek þerit deðildir. Baþta antepli vekiller olmak üzere buraya bir çare bulunmasý tek istediðimizdir...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
abilerimben antepte oturuyorum ama bana nerelisin denince ben Nizipliyim diyprum
ama hiçbir zaman da ben antepliyim demiyorum ben Niziplimmmmm antebidesevmiyorum
umarým sayýn millet vekillerimiz bu siteyi takip ediyorlardýr