maþallahh bütün muhaliflerrr her konuya dalýyolar...burasý özgür bi ilek herkes ýstedýgý þeylerý yapmak ta serbest tir.sdonuclarýna kendýsý katlanýr..
maþallahh bütün muhaliflerrr her konuya dalýyolar...burasý özgür bi ilek herkes ýstedýgý þeylerý yapmak ta serbest tir.sdonuclarýna kendýsý katlanýr..
Bu pazar ailemle birlikte lokanta bölümünde yemek yeme fýrsatý bulduk. Henüz yeni açýlmasýna raðmen deðiþiklikler hemen göze çarpýyor. Yenilenen dekorasyonu ile iddialý ve ilçeye farklý bir dinlenme ortamý katacaðý her halinden belli. Otantik maðara görünümlü tavan kaplamasýndan yere kadar ayný þekilde inen ayaklar bir bütünlük oluþturuyor. Yenilenen masalarý ve özellikle örtülere bakýnca buranýn ciddi ve titiz bir müessese olduðunu hemen anlýyorsunuz. Elemanlarýnýn acemilik çekmesine raðmen, samimi ve içten tavýrlarý ortamýn büyüleyici etkisini artýrýyor.
Nizibin böyle bir ortama ihtiyacý vardý. Fakat Birecik ve Gazaintepe gidipde hesap sormayan ilçe halký, böyle bir ortamýn kýymetini bilecekmi zaman gösterecek.
Ben yine giriþimci arkadaþýmý, nizip halkýna deðilde turizm için Zeugmaya gelen turistlere hizmet edecek þekilde plan yapmasýný öneriyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Biz hizmet noktasýndaki rahatsýzlýklarýmýzý belirtiyoruz,bazýlarýda bizden olan rahatsýzlýklarýný!Kýyaslarsak kimin daha makul-mantýklý bir iþ yaptýðý ortaya çýkar!!!
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.
selam gercekten cok harika ben gördum iki kez izine geldim ama bu kadar deyildi yani daha bitmemisti nizip güzel olan herse layiktir
ey iranda yasamiyoruzya orasi nizip zeugma dunya taniyor artik memleket usagi yilardir konsomatris li gazino özlemi cekiyor antep yolarinda 1 suru arkadsimiz kardesimiz vefat eti cogu sagligindan oldu memleket cocugu memlekete eylensin takilsin memleketin parasida bir sekil memlekete kalir nizipte eylence olmasa birecige antebe gidiyorlar bence marasa gitikleri oluyor gerci ben yurt disinda yasiyorum ama olsun sonucta memleketimiz
shark27 ne demek bu yani parký yapanlar burayý nasýl aldý neye dayanarak bu kadar para harcandý ilerde yýkýlabilir mi biraz açýklar mýsýn
Kardeþim biz kimse eðlenmesin demiyoruz ama herþeyin adabý ve edebi var!þehir merkezinde konsomatrisli barýn ne iþi var?Bu tür yerler Ülkemin her tarafýnda gözden uzak yerdelerdir(özendirmemek için) ve sadece müdavimleri bilir,maðaza deðil ki insanlarýn yoðun yaþadýðý yerde camekan açýlsýn!Aç Fýrat nehri kýyýsýna böyle bir mekan gidip bizde eðlenelim!Sýkýntýmý anladýnmý kardeþim?
ASALET SONRADAN EDÝNÝLEMeZ.
sýnýflandýrmýyorummm..sýrf eleþtýrý olsun dýye eleþtýryorsunuzz.hani mantýk lý çözüm yolu olan bý eleþtýr olsa kabul edecegým...önerý sunuyormusunuz hgep þikayet hep þikayet..sizin çözüm yollarýnýz nedir..bi söyleyýnnn bakalým makul mantýklý gelýrse neden yapýlmasýn...
Bende gittim gözlerime inanamadým böyle bir þeyi hep hayallerimde canlandýrýr dururdum. Saðolsun Derviþ DÖRTBUDAK kardeþim bizlere Niziplilere bu otantik mekaný gerçekleþtirmiþ. Her þeyi ile mükemmel bir ortam. Kafa dinlemek ve huzur bulmak istiyorsanýz burayý tavsiye ederim. Kebap, lahmacun ve çorbalar çok nefis hazýrlanmýþ damak zevkine düþkün olanlarýn arayýpta bulamadýðý bir yer. Orada tek eksiklik, arada bir de olsa Taþ plaktan türküler çalarsa,özellikle Nizipli Deli Memedden, Mukim Tahirden, Kel Hamzadan, Tenekeci Mahmuttan türküleri dinlerkende nargile içenlerin, benim gibi çay tiryakilerin keyiflerine keyif katacaktýr. Diyebilirimki gidenlerin piþman olmayacaðý, ücretinde fahiþ olmadýðý güzel bir yer. Özellikle Osmanlý tarifesindeki menüyü tavsiye edebilirim. Derviþ kardeþim allah sana bol kazançlar nasip etsin bizlere böyle güzide mekan kazandýrdýðýn için.......
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
arkadaþlar orasý þekerlerimin yeridir anlýyacagýnýz maddiyatý güçlüler orada takýlýr bu parkýn faydadan çok zararý var Nizip'e belki evi orada olanlar bilmez parkýn yanýda bir kýz kardeþimiz veya bacýlarýmýz geçemez oldu laf atan atan.. hý güvenlikçimi var diyorsunuz onlarýn tv'ye bakmaktan zaman bulamýyorlar herharde inanmýyorsanýz bir deneyin.....
Valla ne diyim hakketten süper olmusssss....))Emeðei geçenlerin ellerine saðlýk.