Evet sevgili dostlar huzeyfe kardeþim haklý,daha fazla aktif olmalýyýz.gerekirse sabahlara kadar yazmalýyýz ve sabah namazýmýzý kýldýktan sonra da huzur için de bir kaç saat uyumalýyýz.tabi ki uyuyabilirsek.ben þahsen uyuyamýyom...Neden mi?
Evet sevgili dostlar huzeyfe kardeþim haklý,daha fazla aktif olmalýyýz.gerekirse sabahlara kadar yazmalýyýz ve sabah namazýmýzý kýldýktan sonra da huzur için de bir kaç saat uyumalýyýz.tabi ki uyuyabilirsek.ben þahsen uyuyamýyom...Neden mi?
bazý konular,bazý üyeler - ne yazýk ki- okumayý ,takip etmeyi anlamsýz kýlýyorlar.Yoksa her gün gözden geçiriyoruz.Merak etme Huzeyfe dostum.
Bu konuya göstermiþ olduðunuz hassasiyetten dolayý herkese teþekkür ederim ve bu konunun amacýna ulaþtýðý kanýsýndayým...Veee...Bu konuyu artýk kapatýyorum...
Herkese teþekkürleeeeeeeeeeeeeeeer....
Sizleri seviyorum.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Mevlam sizden de razý olsun.ifade buyurduðunuz gibi iþimiz zor ve meþakkatli.hiç bir yere ayrýlamýyorsunuz.Ne zaman bir yerlere gitmeye niyetlensem ya gitmiþim ya da yoldayken,bir bakýyorum aradýlar beni"hocam bir anonsumuz var da"tekrar gelip anonsu yapýyorum.Anlayacaðýnýz zor iþ bizimki.Rabbim,onlarýn da bizim de yardýmcýmýz olsun.
![]()
Hsan Hocam ben de size bir teþekkür edeyim de güzel duanýzdan nasipleneyim.Selamun eleykum.
Aaah ah keþke öyle bir þey olsa.Ama ben bu hususta pek de umutlu deðilim.Zira merkezi sistemin biz de olmasý herþeyi alt üst ediyor.yani bütün ilçeye köylere hatta komþu ilçe karkamýþýn köylerinin bir bölümü bizi dinliyor.Bu itibarla konuyla alakalý olarak olumlu neticeler beklemek þimdilik hayalden öteye geçmez diye düþünüyorum.Yine de umutla beklemek gerekir.nazik düþüncelerinizden dolayý;
![]()
Konu Hasan Hoca tarafýndan (20.10.07 Saat 17:27 ) deðiþtirilmiþtir.
Sayýn modarötörmü yada admin mi yada herkim bilemiyorum ama yapýlan her yorumu kafalarýna göre silmezler vede insanlarý kýrmazlarsa belki yazan daha çok olabilir..