orhan abi günlük vefat listesi atmýyosun sanýrým,baktým ama yengemin ismini göremedimvefat eden yengem Aliye günok'a allahtan rahmet diliyorum
(
orhan abi günlük vefat listesi atmýyosun sanýrým,baktým ama yengemin ismini göremedimvefat eden yengem Aliye günok'a allahtan rahmet diliyorum
(
Sabiha Bayýndýrlý
Aliye Günok
Esme Akkuþ
Cemýle tabur
Mehmet yanýk
Mehmet tomak
Mehmet iþbilen
Dursun kýlýç
Ökkeþ ösdemir
Fatma aslan
Hüseyin özdemir
Yaþar yýldýrým
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abdullah karakoç
Lale aslan
osman yalcýnkaya
þaziye horoz
emine demirdöðen
alo þahin
adalet bozkurt
yusuf kutlu
ayþe bozkurt
hadle aslan
feride gören
ismet taþdemir
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Mehmet Nacar > Kirkiz köyü
Bekir büyükaslan> bahçeli köyü
Mehmet þimþek > keleklioðlu köyü
Ben kimim..?
Hayri Kalkan(Havalý Deli) 19 nolu Akevler taziye evi.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ýnþallah aklýnýza düþerde ölenleri bir zahmet yazarsýnýz iþimiz çok yazamýyoruz demeyin sakýn bunlar mazeret degillll
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Bencede bu konu aksýyor, Orhan bence sen bu iþle ilgili birini görevlendir, istersen ben yaparým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tüm dostlarýmýzýn baþý sagolsun mehmet kalkan abimizi kaybettik.16 kasýmda kaybettik allah rahmet eylesin cuma daglý istanbuldan allah çocuklarýna sabýr selamet versin ayrýca nizip vefat listesinde göremedik ona çok üzüldük allaha emanet olun![]()
Babamýn amcasýnýn oðlu Mehmet Tokdemir Nizipte vefat etmiþtir,kendisine Allahtan rahmet tüm yakýnlarýna baþsaðlýðý dilerim.Ne yazýkki bu sayfadan duymadým.Bu sayfada duyurulmayan ve belli bir tarihten günümüze kadar vefat eden tüm hemþerilerimize Allahtan rahmet yakýnlarýna baþsaðlýðý dilerim.
Belli bir tarihe kadar biz gurbetdekileri bu sayfada bilgilendiren arkadaþa teþekkürler.Ancak biz bu sayfadan memnunuz site yöneticileri bu iþe bir çözüm bulurlarsa seviniriz. Tüm hemþerilerimizi ve emeði geçen herkesi sevgi ve saygýyla selamlarým.
Orhan nerdesin burasý karýþmýþ.
Muslum abi gecen ramazan, iftar yemeginde senle bu sayfanin onemini bolca konusmustuk bu konuda herkes hemfikirdi hatirliyorsan!!! bu konuda seni pasif goruyorum nedense? orhan abinin yanlis anlamayacagini bildigim icin bunlari yaziyorum eger bu sayfya yetisemiyorsa biraksin bu isi baskasi yapsin akrabam oldu 2 hafta sonra haberim oldu ailemi aradigim zaman beni uzmemek icin bisey soylemiyorlar ama biz allah'dan geldik allaha donecegimizi bildigimiz icin olumu anlayanlardaniz, Lutfen ama Lutfen bu konuyu aksatmayin rica ediyorum sizden....
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Cumali özellikle Nizip dýþýndakilerin sýk sýk ziyaret ettiði bir konu burasý, Orhan Çelik bence burayý aksatýyor, baþka birini görevlendirsek olmazmý acaba.