Site tarafýndan gönderilen emaili onaylayýn.
Site tarafýndan gönderilen emaili onaylayýn.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
nizip .com tarafýndan msn ye bir link gönderilmiþtir
o linki týkladýktan sonra aktif olabilirsin
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Uzun süredir sitenin üyesiyim ve hiç aktif olamadým acaba neden hiç mesaj yazamýyorum..Bana yardýmcý olursanýz sevinirim..![]()
Kuzen daha bir fýrýn ekmek yemen lazým merak etme kaldýrýlýr.Baran beni kuzenim olur Benim býraktýðým üniversitede Makina Mühendisliði Okuyacak.Merak etme kalkar kuzen![]()
Hayri Murat Bakýrcý
baran kardeþ hos gelmiþsin. mailini onayladýn mý. o sorun oluyor bazen
Bu mesajý nasýl yazdýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
hoþgeldin
sefalar getirdin
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
geldim gördüm aha da gittim
sendemi öyle yapacan deðerli üye...madem geldin eee bak bi çay içmeden göndermem
kaç þekerli yoksa kýtlama mý?
ulaaa baran sendemi burdasýn bir el atmadýk nizip.com kalmýþtý onada el attýn ya helal olsun sanahoþgeldin kuzen..
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
ben mahmut özdede antalyadayým foruma ilke kez girdim bütün nizipli hemþerilerime selamlar
Mahmut bey hoþ geldiniz, Nizip ve Nizipliler için buradayýz , sizinde katýlýmcý olmanýzý diliyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizip forumdaki bütün hemþerilerime antalyadan selamlar ben mahmut özdede yaklaþýk on yýldýr antalyadayým nizip in benim için yeri bambaþkadýr gelemesekte göremesekte orasý bizim memleketimizdir herkese selamlar