teþekkürler kardeþim .güldürdün beni.allah ta seni güldürsün![]()
teþekkürler kardeþim .güldürdün beni.allah ta seni güldürsün![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
- tanrým kör oldum artýk kusura bakamýyorum
- adamýn biri yolda yürürken elli lira bulmuþ ,ayaklý lira bulamamýþ
adamýn biri televizyona çýkmýþ indirememiþler
adamýn biri gözü yaþlýymýþ,kulaklarý genç.
zorla güzellik olmaz ,estetikle olur![]()
sol kulaðýný kapatýrsan sað duyulu olursun ...![]()
Bu dizileri tv de sýkca görüyoruz.ve beným 3 yasýnda yegeným var o dýzýler varken ýzlemesse aglýyor.ama dýzýnýn ýcerýgýne bakýnca herþeyi bir ********lýk sihirbazlýkla yapildigi görülüyor.ve herþey bir parmak çitlatmayla oluyor.çok kücük yastaki cocuklar izliyor bu dizileri.annelerde izletiyor maalesef.agaç yaþken egilir cocukken akýllarýna girmesin bu tip sapkýnlýklar ayrica yine dizide cocuk parmak çýtlatýyor babasý köpek oluyor.bu tip dizilerin yayýndan kaldýrýlmasý laýzm yada kendiliginden kalkmasi için izlememek izletmemek lazým.küçük yasta öyle hazýrcý bir nesilin yetiþmemesi lazým
Çok haklýsýn aslýnda rütüge müracaat etmek lazým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
bende katýlýyorum
bütün çocuklar yapýþýyor ekrana hepsi onlar gibi olmak istiyor..þidik nesil zate çok rahat ve hazýrcý nlarýn yerine çocuklarýn gelþimi için daha iyi programlar koyulmalý ekranlara
Herzaman iyi ve kötüler vardir ekranlarda.cocuguna laf gecirtemiyorsa anne baba hiç olmasýnlar.aglamasýndan mý korkuyorlar.aglasýn aglar aglar susar.biz artýk öyle yapýyoruz.iþin kötü tarafý anamda aliþmiþ o dizelere))o na lafta geciremiyoruz
)))))))))
Hahahaa lo anana mugaat ol selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Tamam dayý))daha bu mesajý yazarken gülüyorum.bi insan ancak bu kada rkendi konusunu saptirttir.oy aney ne diyim ben sana
))
Aynen bizimde yeðenler izliyor bende sinir oluyorum bu dizilere..
Arkadaþlar ben bir kaç defa rtük e yazdým þikayet telefonu vardý þikayet ettim ama....
Ýþte rtük ün sitesi sizlerde üzerinize düþeni yapýn.
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/default.aspx
Ama ... Nasrettin Hoca nýn dediði gibi:
-Acaip memleket taþlarý baðlamýþlar.................!!!!!!!!!!??????
Ama bu bizim her þeyimizde böyle bizleri kendi kültürümüzden uzaklaþtýrmak için gereken ne ise yapýyorlar.