kaldý mý 7 gün![]()
bugünü saymaaaaaa
anlayan anladýmý efsane hanýmmm![]()
kaldý mý 7 gün![]()
bugünü saymaaaaaa
anlayan anladýmý efsane hanýmmm![]()
öss ye girecek arkaþlara baþarýlar dilerim
fevzi abi sýnavýn inþ. çok çok iyi geçer m.s.k
millet þafak 5 haftaya cuma günü antep il sýnýrlarýna giriyom inþallah koca 4.5 ay oldu nizipe gelmiyeli köftesiyle lahmacunuyla patlýcan kebabýyla insanlarýyla konuþmalarýyla en önemlisi havasýyla meþur nizp topragýna doyacam ilk önce inince öpmeyi düþünüyorum yani topragý
öss belasýna 6 gün kaldý ;
fevzi
efsane
ghost
kardeþlerim allah sizin össde kalbinize göre bi yer nasip eyler inþallah ben size inanýyorum ve baþaracagýnýnzý adým gibi biliyorum sizlere güveniyorum allah yar ve yardýmcýnýz olur inþallah
hadi artýk þu oyunu sona erdirin heycan yok ve siz uzmansýnýz cerah gibi koparýn alýn 4 yýllýk fakülteyi![]()
nizip sevdalýsý olarak öss ye giren arkadaþlara baþarýlar diller saygýlar sunarým
bekir allah razý olsun kardeþþþ
inþallahhh hayýrlýsý ile allahýn izni ile inþallah baþaracazzzzz
öss dedin elim ayaðým titrediii![]()
tþk. nizip sevdalýsý bu sözlere çoookk ihtiyacýmýz vardý,hayýrlýsý olsun üniversite olsun inþ.
fevzi sana çok acayip katýlýyorumsýkýntýdan midem aðrýyor,boðazým þiþti,tansiyon dengesiz,nabýz kaç atýyor allah bilir...oyy oyyy .sýnavdan önce acile gitmekten korkuyorum
bu ne iþ yaa...
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
ya kardeþler bence abartýyosunuz öss dediginiz sadece basit bi sýnav hayat devam ediyor ama bak gercektende kazanýrsanýz inþallah dönüp arkanýza bakarsanýz o günlere coooooooooooooooooook gülersiniz bak ben þimdi zaten gülüyorum ünüversite bitmek üzere bana sadece bi kazancý sadece bana yol gösterdi yani senin yolun makina müh diye ve yolutut dedi hasretlik parasýzlýk da cabasý oldu merak etmeyin ve sabýrsýzlanmayýn bu kadar
ya öyle de insan iþte takmasan takýyorsun.elde deðil...![]()
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
inþallah kazanýrsýnýz ve kesinlikle unutmayýnki cileler ünüversiteyi kazanýnca bitmiyor dahada büyüyor yani gitikce lokmanýzý büyütüyorsunuz heycana gerek yok siz zaten ne yaptýgýnýzý cok iii biliyorsunuz bi senede az cok farkýna vardýnýz þimdik kazanma zamaný hadi görim sizi bak sizin gireceginiz zaman bende nizipte olacam artýk size bi yasin okurum inþallah
ben size güveniyorum bu arada sizede terapi yapýyorum bu iyiligi unutmayýn