Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
burdaki bazý erkekler böyle tutum sergilerse o az olanlarda kalmýyacak yakýnda hoþ zaten onlarýn amacýda kalmamasý yönünde ya.. bazý erkek üyeler sadece erkekler olsun istiyo sitede hatta biri bana acýk acýk siteden git bile dedi hatta git tabirinide kaba bir sekilde yani defol seklinde kullandý ama o üyeye inat gitmeyecm cok istiyosa buyursun kendi gitsin!!!!!!!!!!!
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
konuyu saptýrmayýn yeni gelen kardeþimize marabaaa diyek...
Konu benbaskan tarafýndan (16.05.09 Saat 09:30 ) deðiþtirilmiþtir.
konumu kalmýs sapmýs sapacagý kadar bu arada hosgeldiniz sihirli aþk deyim bari
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bu sitede bir araya gelen insanlarýn ortak amacý memleket sevgisi dolayýsýyla insan sevgisidir, karþýlýksýzdýr menfeatte yoktur ,bazý uygulamalarda hata olabilir ama kasti bir durum yoktur, þahsi durumlardanda olabildiði kadar tecrit edilmiþtir.
Bazý üyeler gizli kalmak isteyebilirler bu doðal haklarýdýr, gizli kalmak riya anlamýna gelmez ama gizli kalýrken kimliðiniz belliymiþ gibi riyasýz hareket etmek erdemliliktir.
Son günlerde bu üstü kapalý geçtiðim gizlilik ve riya sitenin bir kýsmýnda içten içe gündem oluþturmakta ve rahatsýzlýk sözkonusu, bu nedenle yazma gereði hissettim,
Kimsenin özel hiç bir þeyi bizi ilgilendirmez ancak suistimal söz konusu olursa hele ki bu siteye elveriþli bir ortam nazarýyla bakýlarak yapýlmaya kalkýþýlýrsa bunu hazmedemeyiz.
Bu mesajý bu konu altýnda yazmamýn belli bir sebebi yok tartýþmalarýn bir kýsmý burada yazýldýðý için en uygun yerin burasý olacaðýný düþündüðüm için buraya yazdým.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
bütün niziplilere ve nizipi sevenlere merhabalar diliyorum.. ben sitenin yeni üyelerinden biriyim..adým hüseyin..istanbulda ikamet etmekteyim..esasýnda nizip hakkýnda hiçbir bilgim yoktu daha önceden, hatta adýný bile bilmiyordum..taki üniversiteden arkadaþým olan secretgarden bana bu sitenin güzel olduðunu söyleyene kadar..resimlerden anladýðým kadarýyla da þirin bir ilçeye benziyor..ayrýca forum bölümünde de güzel konular açýlmýþ..aranýzda olmaktan mutluyum..herkese sevgiler..
pek yeni ye benzemiyorsun ama neyse...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hüseyin benim hem üniversiteden çok yakýn arkadasým hemde uzaktan akrabamdýr admin bey ben olmadýgýmý biliyor... bu arada hosgeldin![]()