millet nerde ya bugün hedefim 10 nizipli kardeþlerimle taniþmak
millet nerde ya bugün hedefim 10 nizipli kardeþlerimle taniþmak
valla okuyan ustune alýnsýnneyse ya varya oyle bý uykum varký kardesým ya caným ne cektý býlýyon mu fevzý haný varya peynýrlý kadayýf ay super olurdu
![]()
þöle üstünede bol fýstýkkkkk pendiri bollll gevrek piþecek ama
vallaha kardeþim ben gider yerim hatta arkadaþý arýyom bileeee
sen kendine bakkkkkkk![]()
nýzýp sevdalýsý ýns tanýsýrsýn ben ankara dan naz6 senedýr ankaradayým ama bu sýteye uye oldugumdan berý oyle sýký dostlar kazandým ký anlatamam hep yanýmdalar saolsun oyle sýtem ettýgýme bakma onlara takýlýyorum hepsý býrbýrýndan guzel ýnsanlar
iiiiiiii ya cok özledim nizipi bunumda tütüyor ha en son 3 ay önce orda 1 hafta kalmýþtýmama insan özünden dönemiyorki
nizipsevdalýsý buralar bu ara tenhaaaaa hafta sonu iyi olur
bogazýnda kalsýn beným caným cektý asýl sen nasýl kardessýn ya![]()
haaaaa evet zaten bende 3-4 aydýr sohbetlerinizi okuyor ve cok hoþumada gitti bende kendime soruyorum nizipte böyle güzelikler varda benim haberim yokmuþ ankarada ne yapmaktasýn
ya ben hemen dýsardan okuyorum hemde öss ye hazýrlanýyom yurt dýsýna gýtmek varda hedefýmde bakalým. aýlemle burdayým yaný hem de calýsýyorumda bu aralar iþten ýzýn aldým
burda gök gürlüyoooo![]()
ha anladým iiii güzel ya inþallah hedeflerine nail olursun ve öss de 295 alýrsýn
hadý ya bura da gunes var ama soguk hava sanký kýs gerý geldý.
bu arada hangý konularda aktýf oldugumuzu sormussun ben bu aralar pek gýremesemde 3 gul 3 uye var orda baska dedýkodu hattý var en cok aktýf sohbette ama