bide geçenþlerde efsaneyi gördümm
ayyy allahým o neee bakkaldaki tüm çikolatalarý almýþþþ eve gidiyoooo
bide geçenþlerde efsaneyi gördümm
ayyy allahým o neee bakkaldaki tüm çikolatalarý almýþþþ eve gidiyoooo
bak kýzlar yoklar arkalarýndan sana dedikodumu yaptýrým alabilr ne war ewde çocuk wardýr hepsini onlara almýþdýr hem isterse kendine alsýn yesn kýz ihtiyacý war cnmyemek yemiyo çünkü
![]()
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
hem sen çok bilmiþsin miksam ben biliom zaten kimin daha çok yazdýðýný ama þöyle biþey war saide dedikodu yapmak amacýyla yazmýo gnlde fewzi memet abi weyada sen ya benim yada onun arkasýndan weyada diðer lerinin arkasýndan dedikodumuzu yapýosunuz oda bizi koruyo newar budna bu dedikodu sayýlmaz ama sizin yazdýðýnýz yazýlar hep arkamýzdan dedikodu yapýosunuzgit oku bak
![]()
neyse zaten bende buaralar belki giremme pek yeterince konuþdum heralde kisme kalmadý ki ne dedikodu kjaldý ne biþey baksana þimdi fewziyle mehmet abi bide miksam olsa ii dedikodu olurdu aman neyseki yoklar snr cwp werir çenesi düük olanda biz olurduk
kýzlar nerdesiinzi ya saide nezmn gelcen,naz baþak efsane nerdesiniz ya
harbiden paso dedikodu yapýyor neyse iyi bari
Senin Bir Aþký Yaþamaya Bile Cesaretin Yok...
masallah ne kadar dedikodu yapmýssýnýz arkamdan gelin yüzüme söylesin =) cekinmeyin uanmayýn
Made Ýn NizipLi
ben çekinmem hem arkandan sölemedik baksana okuyabilion zatenyüzünede sölerim hem dedimki bak
çok bilmiþ sensin en çok dedikoduyuda zaten siz yapýosunuz biz sadece gelenllikle kendimizi sawunuyoruz....
miksam hiç dedikoducu deðil sitede en sevdiðim abilerimden biri candy
walla onlar benim arkamdan ii dedikodu yapýolar sen önceki sayfalara bak bi zaten bizde kötü anlamda biþey sölemioz hem onlar saideyle bana çenesi düþük die çok takýlýolar bizde onlara deikoducular bizden betersiniz dioz napalým
valla doðru söylüyorum candy sen miksamý yanlýþ anlamýþsýn
ya biz þakasýna dedikoducu filan diyoruz ben onun nasýl birisi olduðunu zaten gayet ii biliyrm meraketme sen zaten ciddi ciddi söylesem oda alýnýrdý