pen celdim usaklarým
bensiz sohbet haaaa
basak kardesimin yardýma ihtiyacý yok allaha sükür kendi ihtiyaclarýný kendisi görür only cok kýzar böyle selere
pen celdim usaklarým
bensiz sohbet haaaa
basak kardesimin yardýma ihtiyacý yok allaha sükür kendi ihtiyaclarýný kendisi görür only cok kýzar böyle selere
Made Ýn NizipLi
eh ben nerden biLebiLridm yha boyLe oLdunu anLýnda yazmýyo yhaa alaala..![]()
ögrenmiþ olsun bi daha yapma temam mi sekeyim yoksa cýzz yapayým he he![]()
ya penim pc cok yawas antibiyotik vercem de basak igne yap diyo hangisini yapsam ki
hoþbulduk basak
Made Ýn NizipLi
only pek biþey anlamadým dediklerinden birez konuyu açalým
kimi takmýyosun... ne yazmýyosun
Made Ýn NizipLi
ya baksana yazabiLiyosun diyo sanki senin demenLe yazýjam weya yazmicam yha.. onu diyorum basak'a ama sana diil yha..xD
neyse only uzatmayalým ücümüzde parýsalým hep beraberküsmedik ama neyse sen yinede baklava felan getir fýstýklý olsun yanýnda da portakal veya visneli meyva suyu bi tepsi de peynirli üzeri fýstýklý kadayýf agzýmýz tatlansýn
basýrma ttlýsý caným tatlý yiyelim tatlý konusalým
neyse biraz fazla oldu neyse pen kaçar sonra grþz see you later pai pai
Made Ýn NizipLi
tmm miksam yaa senin canýn sagoLsun kardeþim..benim ki tatLý waLLa gerisini biLemm.. umrumda diil kimse waLLa... ajumdan baskasýý kimin ne haLi warsa gorsun..
![]()
tmm grþrzz miksamm k.i.b...grþrz
only tatlýlarý getirisen fýstýk ezmeside olsun herkese iyi geceler
DÝKKAT DÝKKAT
arkadaþlar ben söliyeceðimi sölim içim rahat etsin
kaan ve baþak'ýn yazdýklarýný okudum.......tepem attý bianda
KAAN bak sana site aracýlýðý ile SON Kez ikaz ediyorum seni....benim aðzýmý açtýrma kaan o NE BÝÇÝM lafýný yediririm sana...baþaký savunuyorum EVET....ama o lafý nerde ne þekilde kullanacaðýna dikkat et... baþak benim bacým gibi...zaten sana gereken cevabý da vermiþ..diline saðlýk...bundan sonra 40 düþün 1 konuþ tamam mý KAAN...site için huzursuzluk olmasýn...veee her þekilde bi insanýn gururu vardýr...GURURSUZLAR HARÝÇ
merhaba arkadaslar
nerdesiniz kac gündür yaw ne olmus burada??