herkese merabalar uzun zamandýr gýrmýyodum bý gýreyým arkadaslar ne yapýyo dedým ama bakýyorum bu aralar sýtemýz cok durgun býrazcýk canlandýrýr ya surayý herkese kucak dolusu sevgýler
herkese merabalar uzun zamandýr gýrmýyodum bý gýreyým arkadaslar ne yapýyo dedým ama bakýyorum bu aralar sýtemýz cok durgun býrazcýk canlandýrýr ya surayý herkese kucak dolusu sevgýler
phen geLdüm...xD ajkumun yanýndayýdm.. bebiþim yha þimdiden choq özLedimm sheni yha her yerde resmin oLsa biLe yinede özLüyorum.. jnm shensizz yapamýyorum.. kujum..
kimse [kimse üstüne aLýnmasýn..!]
saide aþk olsun demek durgunsunnnnnnn anladýn sen onu![]()
iyi valla ne olsun biraz ders çalýþtým caným sýkýldý bi siteye bakýnayým dedim
hýmms. iyi yapmýþsýnn yha.. eh site zaten vazgeciLmezLerin arasýnda gibi biþi oLmuþþ mecbur hissediyosun kendini girmiyinje..![]()
valla hafta içi annem pc izin vermedi bende siteyi çok özledim bide nizip i
hýmmss.. anLadýmm ay bu kadr choq özLüysn phen özLedim yerii gormeden yapmam waLLa ne war yani bi hafta sonu atLadýn ucaga geLdin pazar geri dondun yani ne war bunda bu kadar özLem cektine degmezz biLe yhaa bu nasýL anne babaymýþ boyLe..xD
hýmms.. anLadýmm eh jnm canýn sagoLsun yha senin eh bizde 3 kardeþiz 3 de okuyo birisi dýþarda biris ist da phende burda..xD eh bu kadar gormeyi istedini biLseydim yardýmcý oLurdum yha.. ne biLim
![]()