ben yavuz çapan nizip lisesi mezunuyum capan2759@hotmail.com
ben endüstri mezunuyum ama neden endüstri mezunlarý böyle birþey yapmýyo
.bende türkan ömer okan lisesinin ilk menzunuyum.
2001-2002 herkese selammlarr
þansýmýz kýrýk yaaa.bizim menzun olacagýmýz sene okulun adýný deiþtirdiler.nizip lisesini merkesi yýktýlar.
82-83 de 6 Mat C yokdu
slm gencler ben tarihi nizip lisesi aþçýsý necip çilkýz
faruk hurma sos. 94 mzunuyum
1984- 6 Ed/A Nizip Lisesi Mezunuyum. Maalesef bizim dönem mezunlarýnýn sosyal yönleri çok zayýf olsa gerek.
ben nizip lisesi 75-76 6fen-b mezunu mahmut dertli kahramanmaraþta tarým il müdürlüðünde veteriner hekim olarak çalýþýyorum þimdiye kadar yazmadýðým için çok özür diliyorum nizibe bayramlarda geliyorum ama lisemizin ismini deðiþtiðini yeni öðrendim ve çok üzüldüm esat tutarla yeni irtibat kurdum sýnýf arkadaþlarýmýn hepsini çok merak ediyorum foruma yazarlarsa çok sevinirim forumun ve bu bölümün oluþmasýnda bütün emeði geçenlerden Allah razý olsun sonsuz selamlar
sevgili makin senin istanbulda olduðunu biliyordum ama bir türlü irtibat kuramadýk çoktan beri forumda yazýn yok tekrar bekliyoruz.bizim zamanýmýzda 3 tane 6.sýnýf vardý bizim sýnýfta esat tutar,berrin þener,betül yaþar,ahmet alagöz,müslüm(akçekentli soyadý özoðluydu herhalde)rahmetli tümay kaplan mehmet kurt yanlýz yanýlýyor olabilirim
merhaba ben ertuðrul öðüt 1985-86 mezunuyum.bazý arkadaþlara ulaþabildim o dönemden bize ulaþmak isteyenleri beklerim sr.fabricat@hotmail.com bu adresten ulaþabilirsiniz...
(NURÝ AVCI,CUMA BUDAK,MÜRGÜZ ATKORKMAZ,ÞIH MÜSLÜM,GÜLAY GÜZEL,ÖZLEM COÞKUN,FATMA AK,AYNUR YAÞAR,SERPÝL BOZKURT,ZÜHAL GÖKTAÞ,GÜLSEN ÖZPOLAT) gibi birkýsým arkadaþýma ulaþtým bana telefonla yada verdiðim mail adresiyle ulaþýrsanýz gelecek sene bir yerde toplanabiliriz
Ben 1979_1980 mezunuyum bizden kimse yokmuuuu