burada gerçekten çok güzel þiriler var burasý çoþmuþ ya bu arada ibrahim sadri nin sepia adlý þiirini dinlerseniz onunda çok güzel olduðunu ve tam bu formdakillerin beðenisine sunulan bir iþþir olduðunu belirteyim saygýlarýmla
burada gerçekten çok güzel þiriler var burasý çoþmuþ ya bu arada ibrahim sadri nin sepia adlý þiirini dinlerseniz onunda çok güzel olduðunu ve tam bu formdakillerin beðenisine sunulan bir iþþir olduðunu belirteyim saygýlarýmla
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Þiirler size mi ait gerçekten güzel ama eðer size ait deðilse þairin ismini yazýnýz birde çok þiir ekliyorsunuz hepsini okuyamýyorum her þiirinize yorum yazmak istiyorum ama okuyamýyorum![]()
SENI SEVIYORUM..CÜNKÜ
.
<blockquote
<p align="justify" SENI SEVIYORUM..
Cünki;Her sabah kalktigimda,yasamak icin tek neden sen varsin,fakat seni sevmek icin binlerce nedenim var...
SENI SEVIYORUM..
Cünki;Bu siyah beyaz dünyada tek renk sensin,bir ressamnin fircasindan cikmis gibi,ama alalade bir renk degil,Gökkusaginin her tonunu gölgede birakan bir renk...
SENI SEVIYORUM
Cünki;Bu soguk günde icimi isitan bir esinti gibisin hafiften esiyorsun,iliklerime isleyerek,Sonrada kaybolup gidiyorsun.Daha nereden geldigini anlayamadan..
SENI SEVIYORUM..
Cünki:Seni sevmekten baska bir sey gelmiyor icimden,O kadar dogalki bu duygu,ruhumun derinliklerinde,sanki dogdugumdan beri var,sadece ortaya cikmak icin seni bekliyordu...
SENI SEVIYORUM
Cünki;sensiz bir yasami artik düsünemiyorum,Sensiz bu kuru dünyada yasamaktansa,ölümün soguk nefesini öpmeyi bir daha hic seni görmemektense,hayata arkami dönmeyi tercih ederim..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;ne zaman bir ask siiri duysam,misralardan sen akiyorsun,ne zaman eski bir sarki gelse kulagima,gitar telleri arasindan süzülen notalar,seni getiriyor bana...
SENI SEVIYORUM..
Cünki; sen hep benimlesin,gözümü kapatmam yeterli seni görmem icin,tatli narin tenini..
SENI SEVIYORUM..
Cünki; gözlerinin icindeki binlerce yildiz,gecenin karanligini delip geciyor,bana bakarken kendimi yildizlara tepeden bakiyor gibi hissediyorum..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;benligim sana ait,sen onu burusturuo cöpe de atabilirsin,kalbine yakin bir yere de koyabilirsin, "TANRIM" o kalbine yakin sicak yerde olmak istiyorum..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;Sen sensin,ama sen beni ben oldugum icin seviyorumusn? onu kim bilir.
SENI SEVIYORUM..
Cünki;Seni sevmeyi seviyorum,seni koklamayi seviyorum,sana dokunmayi seviyorum..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;saclarin ellerimin arasinda kayip giderken,dünyadaki cenneti bulmus gibiyim,bir an elimde tutuyorum o cenneti,bir an sonra belki de,tamamen ellerimden kayip gitmis olucak..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;Ben hic bir erkek icin siir yazmadim,bu hep tuhaf gelmisti,ama simdi,senin icin siir yazmamak tuhaf geliyor...
SENI SEVIYORUM..
Cünki:icimde bir umut var,bu siiri belki basucuna koyarsin,kimbilir belki yaninda da kirmizi bir gül..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;tanri cicekleri yaratirken,seni de onlarla beraber yaratmis,papatyadan güzel,zambaktan asil,manolyadan tatli,gülden daha güzel kokulu..
SENI SEVIYORUM..
Cünki;güzelligine melekler imreniyorlar,dünyada ise ölümlüler arasinda,galiba bir tek benim gibi bir iki sansli onu fark edebiliyor...
SENI SEVIYORUM..
Cünki;ölene kadar yok olana kadar seninle olsam,bu herhalde bir ceza gibi gelir,daha cok senle olamadigim icin.
SENI SEVIYORUM..
Cünki; senin tarafindan sevilme fikri bile,bir insani hayati boyunca mutlu edebilicek kadar güzel ve asil...
SENI SEVIYORUM..
Cünki;Seni anlatmak icin misralar yetmiyor,düsünüyorum bir kis gecesi bunu yazarken,acaba kac sair seni anlatmak icin binlerce misra yazdi..
SENI SEVIYORUM..
Cünki; senin gülümsemen günesin dogusu gibi,insana herseyi unutturuyor,sadece seyredip tadina varmi hissi uyandiriyor...
SENI SEVIYORUM...Cünki: bu kadar nedenden sonra bilre seni ne kadar sevdigimi ANLATAMADIM.......
.
</blockquote
Yankee SAT hemþerim, eklediðin þiirler gerçekten güzeller. Þairleri belirtmemiþsin, sana mý aitler? Teþekkür ederim.
bireysel emekli, sadece üye...
Dün gece bir þiir yazmak istedim sana, önce kalemi, sonra kaðýdý öptüm usulca... çünkü isminle baþlayýp , isminle bitirecektim þiiri.. radyoda eski bir þarký çalýþýyordu, ''bir yangýnýn külünüyeniden yakýpgectin'' derken o aþina ses, ben çoktan baþlamýþtým senle baþlayan þiirime. ama birden dondu kalem, dondu kaðýt, zaman dondu...
''ey benim sürgünlüðümün sýlasý'' diye baþlayan bir cümle düþtü aklýma, gercekten sýlam olmalýydýn, vuslatýmýn adý sen olmalýydýn yâr... nedense sonra düþtü kalem avuçlarýmdan, kaðýt mahzun kaldý ve ben anladým ki artýk þiir yazamýyorum. kaðýdý, kalemi ve ''ey benim sürgünlüðümün sýlasý'' diye baþlayan cümleyi öpüp, usulca kapattým gözlerimi uykuya..
elveda þiir gözlü yar...
akhenaton(dj sezer-NRT).
akhenaton içinden geldiði gibimi yazdýn yoksa baþkasýnamý ait bu nlar.
þiire de þaire de edep gerektir.sayýn admin hiç mi kontrol etmiyosunuz yazýlanlarý,haya bölümünü ilgilendiren kelimeler ortalarda dolaþýyor.yazýk!
BEN BÝR KAMYON SEBEP GÖREMÝYORUM ANLATTIKLARINDA..
DALLANDIRDIN BUDAKLANDIRDIN PARASAL SEBEPTEN BAHSETTÝN..
PARA YOK-BEDAVA OLMALI......
KURSUN ÝSTEMÝNDE HAK TALEP EDÝÞÝN ÖTESÝNDE DUYGULAR DA ORTAYA KONMUÞ...
NEDEN ÝSTENDÝÐÝ -GEREK OLUP OLMADIÐI-GEREK OLUÞUNUN OLMAYIÞININ NEDENÝ
SORGULANMAMIÞ ÝNSANLARCA..
BÝLÝNÇ OLUÞAMAMIÞ....
ORADAKÝ ÇÖZÜNMEDE BUNDAN DOLAYI TEK SORUN PARA DEÐÝL.....
ÞÝMDÝ ÇIKIYORUM...KARÞILAÞMAMAK ÜZERE
Ýsmet ÖZEL
"quote" demhat demiþki:
þiire de þaire de edep gerektir.sayýn admin hiç mi kontrol etmiyosunuz yazýlanlarý,haya bölümünü ilgilendiren kelimeler ortalarda dolaþýyor.yazýk!
BEN BÝR KAMYON SEBEP GÖREMÝYORUM ANLATTIKLARINDA..
DALLANDIRDIN BUDAKLANDIRDIN PARASAL SEBEPTEN BAHSETTÝN..
PARA YOK-BEDAVA OLMALI......
KURSUN ÝSTEMÝNDE HAK TALEP EDÝÞÝN ÖTESÝNDE DUYGULAR DA ORTAYA KONMUÞ...
NEDEN ÝSTENDÝÐÝ -GEREK OLUP OLMADIÐI-GEREK OLUÞUNUN OLMAYIÞININ NEDENÝ
SORGULANMAMIÞ ÝNSANLARCA..
BÝLÝNÇ OLUÞAMAMIÞ....
ORADAKÝ ÇÖZÜNMEDE BUNDAN DOLAYI TEK SORUN PARA DEÐÝL.....
ÞÝMDÝ ÇIKIYORUM...KARÞILAÞMAMAK ÜZERE
Ýsmet ÖZEL
Kardeþ aramýza hoþ geldin. Bu bölümün moderatörlerinden biri benim. Bahsettiðin þekilde bir þiir varsa belirt gerekeni yapalým. Ama çokbelli olmayan ifadelere göz yumulabiliniyor.
heheheeee!! çok tuttum valla...bu banaaynen su dörtlügü andirdi:
"bir gülü sevdim, tikeni batti,
bir seni sevdim,..... kalkti..."
demis sair...
sanýrým bu yazý size ait sayýn Nizipli kurt.1.sayfada yazdýgýnýz bu (þiir diyemeyecem) sözler.
hoþbulduk.
Edited by - gokhandokuyucu on 31/05/2006 22:29:48
sevgili can33, altýna kendi ismimi yazmýþ olduðum tüm yazýlar bana aittir. bu arada ben kendi yazdýklarýma þiir demiyorum. þiir tarzýnda düz yazý diyebilirim. yukarýdaki cümlelerde bir gece vakti þiir yazma eyleminde bulunduðum ama beceremediðim bir âna aittir.
saygýlarýmla
"quote" demhat demiþki:
heheheeee!! çok tuttum valla...bu banaaynen su dörtlügü andirdi:
"bir gülü sevdim, tikeni batti,
bir seni sevdim,..... kalkti..."
demis sair...
sanýrým bu yazý size ait sayýn Nizipli kurt.1.sayfada yazdýgýnýz bu (þiir diyemeyecem) sözler.
hoþbulduk.
Edited by - gokhandokuyucu on 31/05/2006 22:29:48
Evet, yazýlanlarý kendi görüþlerinize göre deðerlendirmede tabiki özgürsünüz. Her insanýn þiirden anladýðý þey ayný olamaz zaten. O yüzden hoþ görü çerçevesinde istediðiniz þekilde yorum yapabilirsiniz.
sizin yazdýgýnýz yazý herhangi bir düzeltilmeye tabi tutulmamýþtý.ayný yazýyý copy yapýp buraya yapýþtýrdým ve gökhan dokuyucu tarafýndan düzeltildi ve o kelime silinerek yerine ....... iþareti konuldu
yoruma acýk;=) demekki edit olayý kiþiden kiþiye deðiþiyor
maassalam
"postbody" AÞK ANLAÞILMAYAN BÝR DUYGUDUR,
BÝR SIZI BAÞLAR ÖNCE KALBÝNDE
SONRA BÝR HALSÝZLÝK
HEP ONU GÖRMEK GELÝR ÝÇÝNDEN
DURUP DURURKEN BÝR GÜLÜMSEME BELÝRÝVERÝR YÜZÜNDE
SÖYLEMEK ,HAYKIRMAK GELÝR ÝÇÝNDEN
ONU SEVDÝÐÝNÝ BÜTÜN DÜNYAYA VE ONA
AMA NE VARKÝ SÖYLEYEMEZSÝN
BÝRÞEYLER ENGELLER SENi
DÝLÝNÝN UCUNA GELÝR SÖZCÜKLER DIÞARI ÇIKMAK BÝLMEZ
KORKU DEÐÝLDÝR BU
ONU GERÇEKTEN SEVDÝÐÝNDENDÝR
ZATEN AÞK SESSÝZ SEVGÝ DÝLSÝZDÝR
AÞK BÖYLE BÝR ÞEYDÝR ÝÞTE
SEVERSÝN SEVDÝÐÝN BUNU BÝLMEZ
SEVENDE SEN OLURSUN ACI ÇEKENDE...
BAÞLAMIÞSINDIR BÝR KERE ONU SEVMEYE
ONU HER GECE DÜÞÜNMEYE
SANKÝ O HEP YANINDAYMIÞ GÝBÝ ÝYÝ GECELER DÝLERSÝN
IÞIÐI KAPATIP SABAHI BEKLERSÝN
HER BAÞLAYAN GÜN YENÝ BÝR UMUT OLUR SENÝN ÝÇÝN
ONU GÖREBÝLMEK, O GÜZEL GÖZLERÝNÝN ÝÇÝNDE KAYBOLUP GÝTMEK ÝSTERSÝN
ZATEN O BAKIÞLARI DEÐÝLMÝDÝR SENÝN ÝÇÝNÝ ERÝTEN
ZATEN O BAKIÞLARI DEÐÝLMÝDÝR SENÝN CESARETÝNÝ YOK EDEN
BÝR BAKIÞI BÝLE SENÝ MAHVEDER
ELÝNÝ TUTMAK, GÖZLERÝNE DALMAK, YANAÐINA BÝR ÖPÜCÜK KONDURMAK O ÝPEK SAÇLARINI OKÞAMAK SENÝN ÝÇÝN BÝR HAYAL GÝBÝDÝR
TIPKI BÝR YILDIZ GÝBÝ ULAÞILMAZ, ERÝÞÝLMEZ GELÝR SANA
‘’NEDEN BÝRBÝRÝMÝZE BU KADAR YAKINKEN, NEDEN BUKADAR UZAÐIZ’’ DÝYE DÜÞÜNMEYE BAÞLARSIN
ONU KAYBETMEK ÝSTEMEZSÝN...
YALNIZCA SEVERSÝN...
SÖYLEYEMEZSÝN...
http://www.ismetozel.org/site/images/topics/siirleri.jpg[/IMG] JOHN MAYNARD KEYNES’TEN NEFRETÝMÝN YÝRMÝ SEBEBÝ
Kâfirdi o ki kýsa bir müddet
Aklýndan mühim þeyler geçiriyormuþ gibi susup
Bekledi bekletti iþkilleri varmýþ gibi dingildedi
En kavi en müþekkel en mukni
Ýfadeye kavuþtuðu görüntüsü veren
Küpe daldýrýp çýkardý narin cismini
Ve sonra bana dönüp
Hayata atýldýðýn zaman anlarsýn dedi.
Elmayý heyet karþýsýnda
Isýrmadýysan sana þair demezler
Denemeye gelmez güvenmezsen diþine
Elmaya hart diye geçer sanma takma diþler.
Ýsmet ÖZEL
Yaþamayý bileydim yazar mýydým hiç þiir?
Yaþamayabileydim yazar mýydým hiç þiir?
-Yaþama!
-Ya bileydim?
Yazar: Mýydým
Hiç: Þiir.
Ýsmet ÖZEL