Kendisine Ulasabilirseniz Su Numarayi Arasin Londraya Konser Vermeye Davet Ediyorum 00447940772768
Sponsorluk Bize Aittir
Kendisine Ulasabilirseniz Su Numarayi Arasin Londraya Konser Vermeye Davet Ediyorum 00447940772768
Sponsorluk Bize Aittir
GEÇEN AKÞAM ÝZZET YILDIZHANA KONUK OLAN ÝLÇEMÝZÝN TEK SANATÇISI MUSTAFA AÇIKSES ÝZZET YILDIZHANIN SANKÝ YENÝ ÇIKMIÞ AMATÖR BÝ MÜZÝSYEN GÝBÝ DAVRANMASI AÇIKSESÝN PROGRAMI TERK ETMESÝNE SEBEP OLDU.
PROGRAMA KATILAN AZER BÜLBÜLE SÜREKLÝ GENÝÞ YER VEREN ÝZZET, MUSTAFAYA 3 SAAT SÜREN PROGRAMDA SADECE 2 TÜRKÜYLE YER VERMESÝ DAHA SONRA KONUK ETTÝÐÝ MUSTAFANIN YÜZÜNE BÝLE BAKMAYAN ÝZZETÝ PROTESTO EDEN MUSTAFA REKLAM ARASINDA PROGRAMI TERK ETTÝ.
BEN BU OLAYI MUSTAFA YA VE NEZDÝNDEKÝ BÝZ NÝZÝPLÝLERE SAYGISIZLIK SAYIYORUM. VE BUNDAN DOLAYI ÝZZET YILDIZHANI KINIYORUM. VE HEMÞEHRÝLERÝMÝNDE BUNU PROTESTO ETMESÝNÝ ÝSTÝYORUM. HAKÝKATEN SEYREDEN OLDUYSA GÖZDEN KAÇMASI MÜMKÜN DEÐÝL. ÝNSAN MÝSAFÝRÝNE BÖYLE DAVRANMAZ. ÖNCE KONUK ET SONRADA HAKARET EDER GÝBÝ BÝ TEK LAF BÝLE ETTÝRMEDÝ...
SAYIN ADMÝN BU KONUDA EN BÜYÜK GÖREV SÝZE DÜÞÜYOR. SÝZÝNDE SAHÝPLENMENÝZ LAZIM.
www.izzetyildizhan.com.tr adresinden protesto yapabilirsiniz..
Mustafayý birkaç hafta önce Ýkbal hanýmýn Samanyolu Tvdeki proðramýnda izledim. Sesi yorumu çok olgunlaþmýþtý.
Bahsettiðiniz proðramý ise izleyemedim, siz söylediðinize göre doðruluk payý vardýr ve bir hemþerimin rencide edilmesini bende kýnýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
gerçekten çok büyük saygýsýzlýk yapýlmýþ ben izlemedim ama, mustafa açýkses sesinden öte çok saygýlý bir kiþi mustafa bey tanýþma fýrsatýmda oldu kendisiyle çok alçak gönüllü bir yapýya sahip, ona yapýlan saygýsýzlýgý kýnýyorum bir nizipli olarak, ha þunu söylemek gerekirse bence o çirkin sesiyle azer bülbülü susturmasý lazýmdý izzet yýldýzhanýn............
bence nizipte bir sanatçý çaðýrýlacaksa bu öncelikle memleketimin insaný olmasý gerek. biz memleketlimize sahip çýkmazsak kimse çýkmaz arkadaþlar.elele verip birbirimizi kalkýndýracaðýz.ayrýca ankarada istanbulda ve baþka þehirlerde de nizipliler günü olmaktadýr.buralarada mustafa açýkses gibi kendi memleketlilerimizin çaðrýlmasýný isteriz.
BÝR OLALIM, ÝRÝ OLALIM,DÝRÝ OLALIM.... saygýlarýmla
Latif DOÐAN nizip þehir stadyumunda açýk hava konseri verdikden sonra parladý piyasa da mustafa ya da bir konser düzenlenebilir burada .....
Mustafa Ýstanbul da deðil mi?Güngören Nizipliler derneði Gaziantep kasýmpaþa maçýna otobüs kaldýrýp maç bileti veriyor da neden mustafa ya destek vermiyor?
Bu yazin ticaretli lisesi mezunlari gecesine gelen kisi degil miydi?
Ilginize Tþk.
Ama Sadece Burda Deðil Vermiþ Olduðum Site Adresindede Yildizhanida Protesto Etseniz Daha Iyi Olur. çünkü Hadddini Bilme Meselesi Var..
Mustafa 20 Yillik Sanatçi. Kendisinin çikali Sayili Günlerken Bu ******liði Hiçte Hoþ Deðildi.
Proðramý sunan zat,kendini çok ünlü mü sanýyor,öyle karþýnýzdaki insaný küçümseyerek büyüyemezsiniz,unutulmamalýdýr ki,kiþiyi yükselten ahlaký ve alçak gönüllüðüdür.kiþi hangi konumda olursa olsun,hadini de bilmelidir diye düþünüyorum.
Mustafa çok yanlýþ yapmýþ. Terketmeyi reklam arasýnda deðilde canlý yayýn esnansýnda sert bir üslupla yanýt vererek yapsaydý þimdi daha farklý bir yerde olabilirdi. Malumunuz magazin basýný bu tür sahnelere daha çok yer verdiðinden Mustafa eline geçen fýrsatý kaçýrmýþ diyorum..Bu tarz bir hareket her ne kadar Mustafa'nýn efendiliðine yakýþmasada bunun böyle olmasý gerekirdi. Yoksa bu piyasada sadece sesiyle gündeme oturmak mümkün deðil...Mustafa'ya baþarýlar dilerken Nizip'liler olarak her zaman yanýnda olduðumuzu bilmesini isteriz.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ abim haklý.Katýlýyorum sana abicim.ben mustafa açýksesi 1-2 defa dinledim sesi yorumu güzel...Ya hem býrakýn Ýzzet yýldýzhaný oo kim oluor yha.þarký sölemeyi býrakýn yazmasýný bile bilmez oooo...Allahýn artisti özenti buu izzet...Vallahi ben bu adama gýcýk oluodm bizim sanatcýmýza yapýlan bu TERBÝYESÝZLÝKDEN dolayý ben bu izzet denen ýnsan yaratýgýna hepden uyuz oldum...Saten sevmezdim þimdi hepden nefret ettim...Valla ben bu adamý boykot edýcem.Resmi sitesi varsa mail atýcam ulaþcam ona...o kim oluor yhaa sen kimsinki.ancak çýk sahnelere ýbonun.mahmutun taklýtýný yap otur yerýne.TAKLÝTÇÝ,ÖZENTÝ VE SAYGIZ BÝR SANATCI ISTEMIYORUZ. Mustafa Açýkses abimizinde arkasýndayýz.
Mustafa Açýkses kardeþime yapýlaný saygýsýzlýk olarak görüyorum. Zaten ben oldum olasý Ýzzet yýldýzhaný dinlemem. Sebebine gelincede Ýbrahim Tatlýsesle devamlý polemiðe girmiþtir. Devamlý imparatora Ýbrahim ismi ile hitap etmiþtir. Bir kez olsun abi deme lütfunda bulunmamýþtýr. Yýllar sonrada Muazzez Ersoyla proðram yapmýþtý, sýrf Muazzez Ersoyu dinlemek için bakýyordum. Ondada Muazzez Ersoya Muzo'cum diye hitap edince bir dahada dinlemedim. Bizlerde protesto olarak ne þarkýsýný nede albümlerini almayalým diyorum.......
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
iþte bende katýlýyom yazýlanlara gerçwek ten kaç tane sanatçýmýz var arkadaþlar nizip ten apmayýn allahýnýzý severseniz sahip çýkmamýz lazým çünkü sonuçta oda bizden biri deðilmi yani nizipli deðilmi kardseþim ben istanbuldayým ve 09/09/07 de kadýköyde gaziantep yemekleri þenlikleri vardý bizde oradaydýk ve mustafa açýkses de oradaydý dernek getirtmiþti sanýrým hemde hani bi söz vardýr bizim oralardaq çaðýrýlan yere erinme çaðýrýlmayan yere görünme diye doðru bi söz bence suçu o arkadaþýmýza atmayalým lütfen
sevgili hemserim mualefet izet dediyin adam mustafa acik sesle sesleri bir birine yakin yani kirtlak denen olay lakin mustafanin bastigi yerlere izet basamiyor yani mustafa kadar sesiyle oyniyamiyor mustafaya ondan fazla sahne vermemistir yani kiskanmistir mustafayi bu bu kadar aciktir ben izetle iddaya girerim o sannatci demicem calgiciligi birakmasina ben kafami koyarim eger mustafa onu yutmasa sesiyle ben adam deyilim mustafanin sesi izetin yutacagi lokma deyil