Eyvallah,iþte size yakýþan da bu.....selametle...
Teþekkürler saygý deðer Hocam. Diðer Taraftada Konunuzu DaðýttýÐým Ýçin Piþman Oldum. Özr dilemek istedim Admin yaptýðým ayýbý silmiþ saðolsun...
Teþekkür ederim Hocam Tüm samimiyetimle
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Eyvallah efendim.benden de size kucak dolusu sevgi ve selam...
Sevgili arkadaþlar, baþýmdan geçen bir olayý sizlerle paylaþmak istiyorum. Bir gün Gaziantep merkezde otobüs bekliyorum. Sabahýn erken saatleri. Afyonun daha patlamadýðý anlardan biri. Karþýdan sallana sallana biri geliyor. Belli ki pek acelesi yok. Yanýma kadar geldi ve kibarca "Hocam saatiniz kaç acaba?" diye sordu. Ben de hemen söyledim. Sonra adam hiçbir þey demeden öylece kafasýný çevirip gitti. Ben tabi biraz þaþýrdým haliyle. Hiç yoktan bir teþekkür bekledim. Ama muhabbeti kibar baþlatan birinin böyle bir davranýþta bulunmasý beni gerçekten çok þaþýrttý.
Þimdi bu arkadaþ bana teþekkür etseydi bana milyarlar kazandýrmayacaktý. Bana dünyayý da baðýþlamayacaktý. Ama bir teþekkür bana, sabahýn o saatinde birine ufakta olsa bir iyilik yapmanýn hoþnutluðunu yaþatacaktý. Teþekkürün önemi gerçekten çok büyük.
bireysel emekli, sadece üye...
Teþekkürler,yaþadýðýnýz bir örneði bizimle paylaþmýþsýnýz.“Halka teþekkür etmeyen Allah’a da þükretmez.”
Eyvallah efendim.benden de size saygý sevgi ve muhabbetlerimle.