haklýsýn orhan abi hepimiz yetiþkin insanlarýz herkes kendini bilmesi lazým
haklýsýn orhan abi hepimiz yetiþkin insanlarýz herkes kendini bilmesi lazým
Allahina Kurban Orhan Abi....![]()
Bu tür mesajlardan bir kaç örnek vermek istiyorum. Mesela "Alttaki Üyeye Sor" veya "Üstteki üyeye sor" Alltaki hakkýnda ne dersiniz, üstteki hakkýnda ne dersiniz, üsttekinin-alttakinin avatarýný yorumla ..................
Yani sadece hit almak için açýlan konular siteye ve okurlara hiçbir katkýsý olmayan yazýlar.
Lütfen.
dogru bir kaç örnekte ben verim ayný kiþi 5 konu açmýþ arka arkaya 5 de fýkra herbirine fýkra baþlýgýný yazmýþ açmýþ bu kadarda düþüncesizlik olmaz ki ya...............................
aslýnda üyeleri puanlamaya tabi tutsak iyi olur mesala 1000 yada 1500 puaný alan konu açabilsin yada belirli bir süre sonra konu açabilsin baþka fikirleri olan varsa lütfen söylesin..umarým Adminde takip ediyor bizleri.
Bu nedenle gençler muhabbetine yazýlan mesajlar, mesaj sayýsýný arttýrmýyor
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
pekin admin abi bu fýkra yada buna benzer konular açýldýgýnda bunlarda artýyomu mesaj sayýsý
þimdi konulara bakýnca kimsenin bu yazdýklarýmýzdan kendine pay çýkaraný yok vallahi
ANLAYA SÝVRÝSÝNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ napalým anlatana kadar yazarýz bizde
"Gençlerle çay muhabbet"i yeni mesajlarda gözükmesin en azýndan...
O bölümü arzu eden forum bölümünden girsin,
gerçekte bir çözüm deðil ama en azýndan konularda belirgin bir sadeleþme olur.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
size katýlmamak imkansýz moderatör ben olsam hepsini silerdim walla![]()
![]()
Made Ýn NizipLi
öylede olmaz çünki o zaman sitede kimse kalmaz çözüm en baþýndan olmasý lazým genede en iyi çözüm benimki diye düþünüyorum aslýnda, açýlan konularý önce site yönetimine gidecek eger benzer konular varsa onlarýn içine konulacak þayet önemli gerekli bilgiyse konu ana sayfada görülecek baþka türlü önüne geçilmez zaten admin bu konuda bir açýklama yapmadý ama bu konuyla ilgili bir düþüncesi varmý acaba varsada bizlerle paylaþýrsa seviniriz
Ben takip ediyorum kardeþim. Fakat her konu onaya gelirse içinden çýkamayýz. Zaten þuan birçok konu ve mesaj onaya geliyor ve kontrol ederken gözümüzden kaçanlar bile oluyor. Hem þu an birkaç düþüncemiz var Ýnþ. hayata geçireceðiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254