yýllarca para ýle saadet olmaz dýye..kandýrmýslar ýnsanlarý.....bu da onun ürüünü parasýz ýnsanlar ýn avundugu sey bu galýba...
dunyada her sey maddi üzerindedýr...ben baska bý sey býlmem..
![]()
kitaplarýn arasýnda boðulunda önemli deðilll sonuçta bi yerlere geleceksniz hayýrlýsý ileeeee
ahhh ahh okul demeyn yaw baþakkkkk ÖZLEDÝM VALLA LÝSEYÝÝÝ
parasýz aþk HARÇ BÝTTÝ ÝNÞAAT PAYDOS gibi olur...![]()
SIKINTI YARATMA...!
Napolyon ne demiþ. para para paraaa
Para varken aþk romantikliði çekilmez![]()
aþk mý para mý walla bence ikiside hehe
neyse hadi aþk olsun
ama para olmadan da aþk olurmu
para olsun para
ama aþkýda bir kenara atmayayým
ya iþte böyle iki sey arasýnda kalýrsak olmaz ikiside
hem aþk hemde para
Made Ýn NizipLi
parasýz sadece aþk deðil hiç biþi olmaz.ama aþksýz ve yanlýzsan da paranýn deðeri olmaz.bence ikiside lazým..yoksa iki gönül bir olunca samanlýk seyran olurmuþ lafý tarihte kaldý bence....
Ask karin doyurmuyor uzqunum ama qercek budur.Sevsen bile parasizsan sana kizda vermezler.
para olmazsa aþkta olmaz arkadaþlar.þimdi düþünün;adam akþama kadar dükanýnda siftah yapamadan oturmuþ,akþam olunca o para kazanamamanýn vermiþ olduðu stresle ve sýkýntýyla evine gidiyo,ama bir yandanda eþine aþýk.aþýk ama cebindede para yok.hanýmýný alýpta bir pastaneye gidemiyo,bir yerlere gezmeye gidemiyo,eþinin istediklerini alamýyo,alsa bile zor zekat bir geçim sürüyo.sizce bu aþk ne kadar sürer.bir müddet sonra ne saygý kalýr ne sevgi.onun için önce para sonra aþk diyorum.
Para olursa aþk kendiliðinden olur dermiþim.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bizim rahmetli bir komsu vardi soyle derdi"PARASIZ ADAM GEREKSIZ ADAM DERDI" Millet senin cebindeki para kadar deqer verirmis derdi.Allah rahmet eylesin cok doqru soylemis diye dusunuyorum simdi...