Çok nostaljik bir gece oldu
Merhaba arkadaþlar;
Nizip.com üyelerinin 2.defa buluþtuðu gece beni son derece memnun etti.
Arkadaþlar ile tartýþma ve kaynaþma imkanýný tekrar bulabildik.
Bu yüzden geceyi tertip eden Mehmet Abi'ye (admine) çok teþekkür ediyorum.
Bu gece ile görülen herþey tartýþldý. Tabi sitenin eksiklikleri muhakkak vardýr,
bu eksiklikler arkadaþlarýn vereceði yeni tekliflerle giderilecektir.
Ben tekrar bizlerle site üyelerine tanýþtýrma imkaný saðlayan admine teþekkür ediyorum.
Sitenin daha iyi yerlere gelmesini temenni eder, saygýlarýmý sunarým.
Gazeteci-Yazar Bekir Þen
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:24 ) deðiþtirilmiþtir.
"Gönül ne çay ister ne çayhane, Gönül sohbet ister kahve bahane"
Nizip'in içerisinde ve baþka þehirde, hatta yurt dýþýnda ikamet edip te Nizip.com da ki sanal dostluðun gerçeðe dönüþmesi elbette müthiþ bir hadise. Organizator kardeþime yürekten saygýlar sunuyor, buraya teþriflerinden doyalý tüm misafirlerede ayrý ayrý teþekkür ederiyorum. Çok mutlu oldum.
Gecemizi þenlendiren tüm dostlarýmýza teþekkürlerimi arz ederim. Bizleri sayýp uzun yollardan gelipde sanal dostluklarýmýzý gerçek hayata taþýyan dostlarýmýza minnettarým. Gayet sýcak bir ortamda geçen toplantýmýz sonucu faydalý öneriler aldýk. bunlarý zaman içerisinde hayata geçirmeye çalýþacaðýz Ýnþaallah. Gönül isterdiki gelmeyi çok arzu eden fakat gelemeyen kardeþlerimizde aramýzda olsaydý. Kýsmet baþka sefere Ýnþaallah. Yine iþlerinin yoðunuluðu sebebi ile gelemediði halde tepsiler dolusu baklava gönderen Rüstem Cankesen kardeþime gecedeki arkadaþlar adýna teþekkür ederim. Baklavanýn artan tepsilerini bir talebe yurduna gönderdik. Sevabý sizedir Ýnþaallah.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
VUR EDÝYSÝNÝZ HA VUR EDÝY.BÝZÝ DÜÞÜNEN YOK.BU SAKALLÝ ÝCÝMÝZDE YOK NASIL BOGAZINIZDAN GECTÝ.BEN DE ÝSTÝYORUM AMA ÖZELLÝKLE ORHAN CELÝKTEN YADA ADMÝN DAYÝ SENÝN DÜKKANA GELÝR AYRÝCA YÝYECEM ÝSTER GECE OLSUN ÝSTER OLMASIN.GERCÝ BURAYI OKUMAMAZLIKTAN GELÝRSÝN AMA HADÝ NEYSE.
AFÝYET OLSUN UMARIM ORAYA TOPLANAN HERKES METAL AKHENATON VE GÖKHAN HARÝC SIRF YEMEK ÝCÝN GELMEMÝÞLERDÝR:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Valla kardeþim inan gönlümüz sizlerleydi. Yeminle bahsin geçti. forumdaki birçok arkadaþýn kulaðýný çýnlattýk. Toplantý için yemek mevzusu yokdu, sadece toplanacaktýk ama rüstem kardeþim tatlý gönderecem deyince baþka bir arkadaþ eti, biri patlýcaný nebilim diðeri ekmeði yoðurdu alacaz dediler. Yemek konusu son dakkada çýkdý.
Umarým daha geniþ bir kitle ile daha saðlýklý konularý tartýþacaðýmýz bir ortam olur ve sizleride aramýzda görürüz.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254