helal olsun baþakcým sen görevini yapýyosun ama iþte gurbette olunca olur böyle þeyler bizim yemekler gibisi varmý þu dünyada yaaaa
baþak seni tebrik ediyorum sitedeki bu kadar insanýn aðzýný sulandýrmayý baþarýyosun çok güzel wallaaaaa![]()
helal olsun baþakcým sen görevini yapýyosun ama iþte gurbette olunca olur böyle þeyler bizim yemekler gibisi varmý þu dünyada yaaaa
baþak seni tebrik ediyorum sitedeki bu kadar insanýn aðzýný sulandýrmayý baþarýyosun çok güzel wallaaaaa![]()
Konu miksam1988 tarafýndan (16.01.08 Saat 09:09 ) deðiþtirilmiþtir.
merhaba baþak öðlen daðýttýðýmý yemek sevkiyatýný yaptýrdýktan sonra akþama evde ne yesek diye düþünüyordum ki,çið köftelerle karþýlaþtým ve akþam yemeði belli oldu.yanýnda bolca yeþillik,isteyene ayran isteyenearaký.lahmacuna gelince,arasýna koduðumuz söhürme ile sýçýrtmalý lahmacun diye anýlýr.bilgiçlik taslamak için söylemediðimi debelirtmek isterim. çooook teþekkürler.
yafssss choq güsell gorunuyoLar tþkr ederimm patlaþýmm iicn... eLLerine sagLýk anneninn tabi ki seninde....
Hatalý Mesaj.......
Konu miksam1988 tarafýndan (30.01.08 Saat 07:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Caným Lahmacun Çekti Yapan yokmu Bana 10 Tane Getirsin
Made Ýn NizipLi
yaf olacak iþteee 10 tane lahmacun
nanesi teresi bol ekiþili salatasý yanýnda koyu ayran
lahmacunu yatýracan arasýna nene limon teresine koyacan acýk pul biber katlatacan onu bi lokma alacan üstüne bi kaþþýk ekþili salatadan alaacaksýn
haaaaaaaaaa balcaný unuttukkkkkkk![]()
allahým allahým yeme de yanýnda YAT
ghost iyi okuuuuuuu haaaaaaaaaaaaaaaa
Lahmacun da,ayran da,balcan gözleme de güzelll.
çok da harika görünüyorlar.
yiyenlere sonsuz sýhhat ve afiyet
hazýrlayanlarýn da elleri görmesin dert.
Baþak da olmazsa yemek ikram eden çýkmayacak sanýrým.iyi ki varsýn baþak.
Sahi diðer hanýmlar nerede.yoksa onlar hep hazýr yemek mi sipariþ ediyorlar.
Laf aramýzda hazýra da para yetiþtirmek o kadar kolay olmasa gerek.Þöyle bir silkinin mutfaða girin bakim...
fevzi inadýna yapýyorsun heralde artýk yap getir lahmacun ben karýsmam HADÝ CANIM BEKLÝYORUM![]()
Made Ýn NizipLi
Baþakcým,Nizip'ten gelen lahmacunlarýn üstüne baþka lahmacun tanýmam.Türkiyede en güzel lahmacun Nizipte yapýlýyor.Aylardýr ilk defa dün akþam nizipten gelen lahmacunu yiyince karnýmýn doyduðunu hissettim.
Baþak dedenin ninenin kesesine Allah bereket versinki bizlerde aç kalmayalým.sizin sayenizde bizlerde nasibimizi alýyoruz.saolun
![]()
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
birde o lahmacunu yapilirken firinin basinda yiyceksin ki incilay kardes.
ben firina lahmacun verdigimde firinda doyar öyle eve gelirdim ayaküstü fast food![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
lahmacun güzel görünüyor ama..balcan bu ara baya zor yemesi..cok pahalý..![]()