Aleykümselam ... Saðolsun Bu Resmi Ilk Gördüðümde Okadar Duygulandimki Zaten Eski Beni Hep Etkiler Ne Olursa Olsun Siyah Beyaz Dünya Resmen Nostalji Kokuyor... öpüyorum Baþak..
cafer hocama slm.lar saygýlar bu bizim sýnýfýmýzýn resmidir resmi nizip comda görmek çok güzel hemde çok duygulandýrdý.baþak babana slm larýmý ilet murat günok
geçmiþ günleere tekrar döndük yanýlýmýyorsam bizlerden bir sene önce olacak rahmetli tülay kýzýlaslan hocamýz vardý nur içinde yatsýn sayýn mehmet arkadaþým bizler içinde ayrý bir konu açarsan eski günleri yaþamýþ oluruz belki eski arkadaþlarýmýla tekrar buluþuruz o zili unutmak mümkün mü
sayýn admin sayfayý çabuk aç yosa bendeki resimlerinide ben yayýnlayacaým ona göre
Tekrar merhaba.. Sayýn Hocam Cafer Yaþar'a Ýstanbul 'dan hürmetler..
Bayramýný kutluyorum..Ellerinden öpüyorum..
Hocamýn beni hatýrlamasý o kadar yýldan sonra tabii ki zor..Ben de öðretmenim ve ayný zamanda Müzik Topluluklarý kurucusu ve þef/solist olarak görev yapýyorum..Bizim sýnýfý merhum Mehmet Yeþilçimen'den devir almýþtý..sanýrým 4.sýnýfta..Böyle olunca 2 yýllýk bir eðitiminden faydalanabildik..Belki hatýrlar Merhum emlakçý Fahri Atik'in oðluyum..sýnýfýmýzda Hacý Ekmekçi,Ata Þerbetçi,postane müdürünün oðlu Ahmet Merve Erinç vs gibi iisimler vardý..Saygý ve sevgiyle kalýn...
baþak kardeþim paylaþým için sagolasýn. babam ilkokul resmnii görünce gurur duydu size teþþekkür ediyoruz.Bülent ALKAN'dan babanýza selamlar...
Bu bizim köylü cafer hoca onu tanýyorum..Hancaðýz köyünden..Çok güzel bir resim gerçekten..Saygýlarýýmý sunuyorum cafer hocaya....Fatih