pek yok amet sen kac yýlý mezunusub veya hala okuyon mu?
pek yok amet sen kac yýlý mezunusub veya hala okuyon mu?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
hala okuyorum
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
kacýncý sýnýfsýn amet beným tanýdýklarým war ama onlarý tanýyon mu býlmýyom?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
CUMHURÝYET LÝSESÝ YANÝ BÝZÝM LÝSE BÝLGÝ YARIÞMASI FÝNALÝNDE 2. OLDU
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
Nizip Ýlçe Kaymakamlýðý tarfýndan düzenlenen Ortaöðretim 9. sýnýf öðrencileri arasý bilgi yarýþmasý kuralarý;15 Mayýs 2007 günü saat 11:00'de Nizip Öðretmenevi topantý salonunda çekildi.ve elemler sonucunda. Nizip Kaymakamlýðý Tarafýndan Düzenlenen Ortaöðretim 9. Sýnýflar Arasý Bilgi Yarýþmasý Sona Erdi..
Elemeler sonucunda Final de ÝSLÝM NÝHAT ÖZYURT LÝSESÝ-CUMHURÝYET LÝSESÝ-Maruf Marufoðlu Anadolu Lises-Hasan Çapan Anadolu Lisesi-KALDI
VE BUGÜN YAPILAN YARIÞMADA SIRASIYLA OKULLAR 1.ÝSLÝM NÝHAT ÖZYURT LÝSESÝ-2.CUMHURÝYET LÝSESÝ-3.Maruf Marufoðlu Anadolu Lises-4.Hasan Çapan Anadolu Lisesi oldu.
Ve yarýþmada düz lise olan ve iki Anadolu lisesi geride býrakýp özel okuldan sonra yarýþma ikincisi olan CUMHURÝYET LÝSESÝ bence gönüllerin þampiyonu oldul.CUMHURÝYETÝN BU BAÞARISINDA EMEÐÝ GEÇEN ÖÐRENCÝLERÝMÝZE-ÖÐRETMENLERÝMÝZE-OKUL ÝDARESÝNE CANI GÖNÜLDEN TEÞEKÜRLER. ÝÞTE CUMHURÝYET GENÇLÝÐÝ KENDÝNE YAKIÞANI ADINA YAKIÞANI YAPARAK ÝLERÝKÝ ZAMANLARDA DA NE KADAR BAÞARILI OLACAÐINI GÖSTERDÝ.
Özellikle de yarýþmada emek harcayan terleyen heyecanlanan...
MÜSLÜM BOZKURT - MEHMET AKKURT - AYÞEGÜL DÝNÇOÐLU adlý öðrencilerimize çok çok teþekürler umudumuz bu baþarýlarýnýn devam etmesidir.
NÝZÝP CUMHURÝYET LÝSESÝ
COÐRAFYA ÖÐRETMENÝ-ÝBRAHÝM ÞÝMÞEK
*****ÖÐRENCÝLERÝMÝZÝN BAÞARISI BÝZLERÝN HERKESÝN BAÞARISIDIR*****
Konu ibrahim þimþek tarafýndan (30.05.07 Saat 17:20 ) deðiþtirilmiþtir.
gercektende çok guzelbýr olay hocam hayýrlý olsun arkadaslara basarýlarýnýn dewamýný dýlerýz
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tebrikler...
hep daha iyiye...
Gençlerimizin sizler gibi deðerli öðretmenler eli altýnda piþmesi ve daha ileri ufuklara açýlmasý dileðiyle...
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
vay gercektende çok guzel býrbasarý yaný bu basarýlý okullar arasýnda normal devlet lýsesýnýn basarý gercektende çok guzel
Okulunuzu ve ve diðer yarýþmaya katýlan okullarý tebrik ederim. Yalnýz bir eleþtiride bulunmak istiyorum,dün bende o yarýþmayý izledim. Örencilere ciddi manada salon kültürünün aþýlanmasý lazým. Bilgi yarýþmasý ile stadyumda izlenen futbol maçlarýný birbirine karýþtýrmasýnlar bence.
Konu Orhan Çelik tarafýndan (31.05.07 Saat 08:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Vay be Ýbrahim Abinin burnunun dibýne kadar gittim tanýmamýþým... Demek ki þapka iyi bir kamuflaj olabiliyor![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 12:43 ) deðiþtirilmiþtir.