ve maç bitti...2-1 hayýrlý olsun...
ve maç bitti...2-1 hayýrlý olsun...
tüm galatasaray camiasýna hayýrlý ugurlu olsun avrupa kupalarýnda 4 tane türk takýmý mücadele ediyor ne kadar gurur verici bir tablo
Made Ýn NizipLi
bi galatasaraylý olarak tüm maç sonuçlarýna çok sevindim
TÜRKÝYE Avrupa'da temsill ediliyoooooooo
darýsý KUPALARIN BAÞINA
inþallah alnýmýzýn aký ile alýp gelirlerrr
keske cýncon yenýlseydý ya ne guzel olurdu.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Nicola Rizolli, Andrea Stefani, Massimo Biasutto
GALATASARAY: Orkun, Uður, Song, Servet, Volkan (Barýþ dk. 46 ), Sabri, Ayhan, Lincoln, Hasan, Ümit Karan (Okan dk. 90+2 ?), Hakan Þükür (Serkan Çalýk dk. 88 ?)
YEDEKLER: Aykut, Ýsmael Bouzid, Ferhat, Mehmet Güven
TEKNÝK DÝREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
SLAVEN KOPRIVNICA: Ivesa, Bosnjak (Posavec dk. 65 ), Bozal, Poldrvgac, Kresinger (Tepuric dk. 74 ), Senic (Vrucina dk. 52 ), Sopic, Poljak, Jajalo, Radicek, Radeljic
YEDEKLER: Rodic, Kokalovic, Kristic, Delic
TEKNÝK DÝREKTÖR: Krunoslav Jurcic
GOLLER: Ümit Karan (dk. 10), Poljak (dk. 36 pen.), Hakan Þükür (dk. 37)
SARI KARTLAR: Orkun, Song (Galatasaray,) Radicek (Slaven Koprivnica)
MAÇTAN DAKÝKALAR (ÝLK YARI)
8. dakikada Servet'in pasýyla saðdan hýzla hareketlenen Hakan Þükür, ceza sahasýna girer girmez vurdu top kaleciden döndü.
9. dakikada Slaven Koprivnica ceza sahasý içine yapýlan ortada, Servet topu kafayla Ümit Karan'a indirdi. Golcü futbolcunun kafa vuruþunda top yan direkten döndü. Sabri'nin tekrar ceza sahasýna ortaladýðý topla buluþan Lincoln, sað çaprazda savunma oyuncularýný geçtikten sonra pasýný Ümit Karan'a verdi. Ümit Karan, ön direkte geliþine bir vuruþla topu aðlara gönderdi. 1-0
16. dakikada Hýrvat ekibinin ataðýnda Servet'i geçen Kresinger, saðdan ceza sahasýna girdikten sonra çaprazdan topu içeri çevirdi. Kaleci Orkun, yatarak topa sahip oldu.
27. dakikada Sabri'nin ceza sahasý dýþýndan sert þutunda defans oyuncularýna çarpan top, kornere çýktý.
36. dakikada Kresinger'in pasýyla saðdan ceza sahasýna giren Senic, Orkun'un müdahalesiyle yerde kalýnca hakem penaltý noktasýný gösterdi. Penaltý atýþýný kullanan Poljak, beraberliði saðlayan golü kaydetti. 1-1
37. dakikada Galatasaray'ýn geliþtirdiði atakta Ümit Karan'ýn pasýnda topu ceza sahasý içinde kontrol eden Hakan Þükür, sol ayaðýyla dönerek mükemmel vurdu, meþin yuvarlak aðlarla buluþtu. 2-1
MAÇTAN DAKÝKALAR (ÝKÝNCÝ YARI)
48. dakikada Lincoln'ün arapasýyla topla buluþan Hakan'ýn sol çaprazdan vuruþunda meþin yuvarlak, kaleciden döndü.
61. dakikada Ümit Karan'ýn saðdan ortasýnda ceza sahasýnda Hakan Þükür'ün kafa vuruþunda, top az farkla üstten auta çýktý.
70. dakikada Barýþ'ýn ceza sahasý dýþýndan sert þutunda top direkten döndü.
82. dakikada Posavec'in ceza sahasý dýþýndan kullandýðý serbest vuruþta yerden köþeye giden topu kaleci Orkun, yatarak kornere çeldi.
88. dakikada Galatasaray'ýn ataðýnda saðdan çalýmlarla ilerleyen Lincoln'ün ceza sahasý dýþýndan sert þutunda kaleci Ivesa, topu son anda kornere çeldi.
![]()
Made Ýn NizipLi
tamam anlattýn ama dunku fener msjlarýna bak ýstersen onun ýcýn bele dusunuyorum ne olursa olsun degýsmez artýkda
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
cinconu ve cinconlu arkadaþlarý hem tebrik ediyorum, hemde tepki veriyorum.
cinconun maçýný dk dk yazýp golleri belirten arkadaþlar,
ne yazýkki dün akþam asýl tarihi yazan Kayseri Ersiyessporumuza hiç deðinmemiþler...
2.lig ekibimiz kendisinden beklenmeyen bir sonuçla, israil ekibi maccabi tel avivi eledi...UEFA Kupasý 2. ön eleme turu rövanþ maçýnda Maccabi Telaviv'i 3-1 maðlup eden Kayseri Erciyesspor, 1. tura yükseldi. ilk maç ise 1-1 idi...
Konu Cali tarafýndan (31.08.07 Saat 10:47 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: alýntý yapacamtým düzelti týklamýþým özr
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ewet haklýsýn dostum ama ne yapalým bazý cýnconlularda bele yapýy
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Dayan be gönlüm!.
konu baþlýðýna baksana çalý,
cincon - slaven koprivnica
Kayseri Erciyes - Maccabi Telaviv
hem zaten ben bugun yazdým neticeyi, üstelik mevzu maç uluslararasý olunca senin takým benim takým yok Türkiye var...dimi yaniii![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Türkiye Var Tabikii... Peki Senin Ýþin Vardý, Diðer çayýrçýra TakýmLý arkadaþLar Niye atmadý sonuçLarý? Uçan teneke![]()
Dayan be gönlüm!.
biliyorum yýne kýzýp tepki gösterecek sýnýz ama...fener in ýlk golü ofsayt idi..ben pek sevýnmedým fenerýn galýp gelmesýne..gurup tan cýkamaz heralde..sýfýr puan sýfýr gol...yapmadýgý þeymi...zarar verýyor..