Esera 79 burasý neresi çok merak ettim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Sayýn Admin Rumkale'den Zeugma'ya sahil yolu elbetteki mükemmel bir þey olurdu. Ancak maliyeti düþünebiliyormusun ?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Maðaralarda orayamý ait.
Ben kimim..?
Orhan bey, maliyet bizim için korkunç bir rakamdýr, katýlýyorum. Fakat getirisi düþünülürse bu rakamlar komik düzeylerde kalacaktýr. Zaten baraj nedeniyle birçok yerin istimlak edildiðini düþünüyorum. Hali hazýrda da bir yol var ve geniþletilmeside düþünülebilir.
Þunu tekrar arz edeyim. Turizm geliyor, hemde koþarak geliyor. Bu konvoydan kim hazýrsa o faydalanacak
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Gaziantep - Rum Kale
Rum Kale, Ýlk Ýncil’in Durduðu Yer
Konu esera79 tarafýndan (19.09.07 Saat 11:16 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: RUM KALE
Merziman deresinin Fýrat’a aktýðý yerde etkileyici bir Kale bulunmaktadýr: Rum Kale. Uzun süre Ermenilerin Kalesi olan Rum Kale daha sonra Þövalyeler tarafýndan iþgal edilmiþtir. Rivayete göre Kalede ilk hristiyan Ýncil’inin taslaklarý bulunmaktaymýþ. Maalesef Kalenin içi gezilememektedir fakat dik bir kaya üstündeki görkemli görünüþü bile buraya bir gezi yapmaya deðerdir.