slm arkadaslar orhan sana hayýrlý bý haber vereyým kýrac beným iþ yerinin bitisigine feneryum spor giyim magazasý actý her hafta burada sýz karar verýn ben konusurum
slm arkadaslar orhan sana hayýrlý bý haber vereyým kýrac beným iþ yerinin bitisigine feneryum spor giyim magazasý actý her hafta burada sýz karar verýn ben konusurum
Orhan abi ne Murat Boz'u yaaa Gülay iyi iþte bide ÝSTANBUL AÐLIYOR þarkýsýný sölerse çokk iyi olur ama bi düþünce sunayým size
havaii fiþek gösterisi yapýlýrken stadyum ve çevre mahheledeki elektrikler kesilse ve ortalýk tam anlamýnda karanlýk olsa çok daha güzel olur..ama TEDAÞ'ýn elinde olan biþe MÜMKÜN MÜDÜR ???acabaa
yani daha güzel bi ortam olurduu
cevaplarýn için abicim çok teþekkürler þimdiden
hayýrlý çalýþmalar
Olmaz güzel kardeþim o saatte ben civardaki kafelerin birnde nette olcam neden iþim aksasýn ki derler birileri söylüyor olabilir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
seyýrcýlere mum falan dagýltýlsýn...romantýk olur...yazýyoz ama orhan abý ugramýyor buraya....
Festivale ulusal basýndan ilgi olursa çok iyi olur. Bu konuda DHA ve CHA Nizip temsilcilerinin aktif olacaklarýndan eminim. Çünkü önümüzdeki yýllarda oluþturulmasý gündemde olan açýk hava müzesinin tanýtýmýnýn þimdiden yapýlmasý gerekir. Emeði geçen herkese teþekkürler.
bireysel emekli, sadece üye...
inþallah gülay takvimlerden haberin yokmuyu da söyler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eTYQue1Ww8o&mode=related&search=[/youtube]
Gülayýn muhteþem bir yorumu var.özellikle ''istanbul aðlýyor'' süper.benim yerime de dinleyin arkadaþlar.
DÜN, TARÝH OLDU.
YARIN,BÝR GÝZEMDÝR.
BUGÜN ÝSE BÝR ARMAÐAN..