Yukarýdaki resimle ne anlatmak istedðimi anlayan büyüklerimizin yazýlarýný bekliyorum.....
Yukarýdaki resimle ne anlatmak istedðimi anlayan büyüklerimizin yazýlarýný bekliyorum.....
GERÇEKTEN HARÝKA OLMUÞ.EN ÜSTTEKÝ GÖRÜNTÜLER NÝZÝP ÝN GÜZELLÝÐÝNÝ BOZUYOR ÝNÞALLAH ORASI DA BÖYLE GÜZEL ÞEKÝLDE RESTORE EDÝLÝR.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
bizim insanýmýz neye deðer verdiki tarihinden kalan üç beþ parça esere deðer versin.
þimdiye kadar gittiðim þehirlerin hemen hepsinde tarihten kalma dýþarýdan gelenlerin gezebileceði yerler vardý. ama Nizipte yokolmaya terkedilmiþ harabeler var. bunlardan biri de amcamlarýn evi. devlet ne yapýyor,
ne yapýlmasýna izin veriyor. geçen yengemi akrep sokmuþta bu nedenle biraz düzenleme yapýyorlar.
en azýnda umarým insanlarýn yaþabileceði bir hale getirirler. bu meselelerden ülkemde çok ne yazýk kiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
Vakýflar genel müdürünün yapýsý
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (17.10.07 Saat 08:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Yukarýda da gösterildiði gibi bu vakýflarýn lideri .TC baþbakanýdýr yani bu Nizipimizdeki evler için en yetkili makam recep tayip erdoðandýr...
Bu yazýnýn içinde sadece Nizip’in en büyük kanayan yarasý vardýr ve hiç bir kuruma kiþiye taþ vurulmadýðý için yorum almýyor ama ben býkmadan bu konuyu devam ettireceðim..
saygýlar..
Yahu Gökhancým.... Zeugma'yý bilirmisin Zeugma'yý.... Ben bir defasýndan oraya arkadaþla gezmeye gittim... Bizim Nizip'in adamý toplamýþ aþiretini kamyona... sokmuþ kamyonu taaaaaaaaaa Zeugma'nýn içine.... ORada bulunan tarihi yapýtlarýn ayaklarýnýda kendilerine masa yapmýþ þeytan taþlýylar... Yaný okey oynýylar.... Orada bir çocuk baðýrýy "Babo babo büyüðüm geldi"... Babosu diy bah oðlim þurada tarihi bir oda var get içine et.... "Korkma Zeugma seni yemez" diyede ekliy.... Anlayacaðýn bizde bu zihniyet varken, deðil tarihi evler tarihi kaleler bile dayanmaz... Düþmanlarýn devasa toplarla yýkamadýðý kaleler bile bize dayanmaz..... Zeugma'yý elimize yüzümüze bulaþtýrmýþ bizler bu tarihi evlerimi adam edeceðiz... Nice kiþiler o tarihi evlerde eþþeðe binmiþlerdir... "Bizim Nizip'in öz kültürlerinden biriside budur"
Anlayacaðýn Gökhancým iyisimi sen hiç bunlarý dert etme.... Bize bugünümüzden hayýr yok, geçmiþimizden mi hayýr gelcek... Salla gitsin.....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (17.10.07 Saat 08:12 ) deðiþtirilmiþtir.
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>