tþkler mustafa abi...valla senden böle bi þey beklemezdim ama)helal olsun...ne kadar centilmen olduðunu bir kez daha gösterdin
)tþkler... saygýlar sevgiler...
tþkler mustafa abi...valla senden böle bi þey beklemezdim ama)helal olsun...ne kadar centilmen olduðunu bir kez daha gösterdin
)tþkler... saygýlar sevgiler...
Baþkalarýnn yapamadýðý Tek Takým GalataSaray dýr Ayný UEFA VE SÜPER KUPA gibi
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Sevgili cimbom lu kardeþlerim þu mübarek kandil gününde dualarýmýz kabul olduve fener ilk maçýnda istabul büyükþehir belediyesine 2-0 gibi net bi skorla yenildi...goller 19. dakikada Kerim Zengin'den ve 27.dakika da Murat Ocak'tan geldi...böylece fener lige yenilgiyle baþladý
Yüce Allah'tan bunun devamýný dilerim...Sana þükürler olsun yarabbi dualarýmýz kabul oldu
![]()
miraç kandilinde tek duan bu muydu??![]()
hak eden dersini alýr. roberto carlos koltuk deðneði ile dolaþýymýþ sahada![]()
SIKINTI YARATMA...!
vah..vah.....cok üzüldümmm..vah vah....bi dunya para gitti..ona da..vah.vah..![]()
Heh Heh çok Sevindim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ya abi sevinilmez mi yaa)acýdým valla yaa...roberto carlos sahada yoktu
)
yav lig baþladýmý???
bu nasýl iþ...nekadar da fener düþmaný varmýþ...![]()
Fenerli arkadaþlar..hepinize bolca geçmiþ olsun..üzülmeyin..umudunuzu kaybetmeyin..daha önünüzde uzun bir dönem var..ama inþaallah hepsinde ya beraberlik yada yenilgi alýrsýnýz![]()
ilk maçlar önemli deðil hele bismillah gerisi gelsin bu arada darýsý size olsun inþallah...
temennilerin için saol ama sizde kalsýn size daha çok yakýþýyo)devamý böyle gelir inþ
)