abi harbiden zor be dýþarda olmak insan geçmiþini özlüyor arkadaþlarýný sohbetlerini özlüyor herþeyini özlüyor iþte daha ben Nizipten ayrýlalý 2 ay oldu ama þimdiden dayanamýyorum çok zor
gurbetlik her gördüðüm isimde her dükkanda Nizip i arýyorum
abi harbiden zor be dýþarda olmak insan geçmiþini özlüyor arkadaþlarýný sohbetlerini özlüyor herþeyini özlüyor iþte daha ben Nizipten ayrýlalý 2 ay oldu ama þimdiden dayanamýyorum çok zor
gurbetlik her gördüðüm isimde her dükkanda Nizip i arýyorum
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
haberg bizde seni ozlemiyoruz zaten sen orda kal birdahada buraya gelme ailenide al yanýna bu yoksulluktan fakýrlýkten kurtar fakir ama gururlu olmayý bilirmisin sen, hani bir laf vardýr bilirmisin sen memleketinin 1 dýþarýnýn 3 iyidir sen kacmýþsýn kurtuldugunu sanýyrsun ama ölünce bile seni buraya kömecekler unutma
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (14.10.07 Saat 19:01 ) deðiþtirilmiþtir.
BEN NÝZÝPLÝ DEGÝLÝM AMA ÝNANIN NÝZÝPTEN GÝDECEM DÝYE ÞÝMDÝDEN BÝR ÜZÜNTÜ KAPLADI YÜREGÝMÝ...
BEN NÝZÝBÝN TAÞLARINI
BOZUK PARKLARDA OYNAYAN ÇOCUKLARINI
ÇAMURLU YOLLARDAN AÝLESÝNE EKMEK GÖTÜRMEYE ÇALIÞAN BABALARI
VE BOZULAN DÜNYAYA ÝNAT DÝNÝNDEN ÖDÜN VERMEYEN
ÇAGDAÞLIK DÝYE BAÞINI AÇMAYAN BACILARIMI
ÝNANIN ÇOK SEVÝYORUM....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Nizip görüldüðü gibi yaþayana da, ayrý kalana da, ayrýlmak zorunda kalana da ,bir tutku ,ne bileyim belkide buna Nizipte yaþamýþ çok eski insanlarýn ve eserlerinin etkisi vardýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE