Katýlýyorum adminimmesela benhayatta inatçý deðilimdir... ama huzeyfe gözüyle öyleymiþiz...Adminim size ne diyeceðini pek merak etme bence çünkü olumsuz bir benzetme yapamaz... anahtaralma meselesi yani :-))
Katýlýyorum adminimmesela benhayatta inatçý deðilimdir... ama huzeyfe gözüyle öyleymiþiz...Adminim size ne diyeceðini pek merak etme bence çünkü olumsuz bir benzetme yapamaz... anahtaralma meselesi yani :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Bu mesajlardan anlaþýlacaðý üzere,bana da cevap hakký doðuyor elbet.....
Metal niçin inatçý ...? Çünkü,ýsrarla mesaj sayýsýný çoðaltýp,beni yakalamak istiyor...
Orhan abim yanlýþ anlamýþ,çünkü siyasetle uðraþtýðý için öyle dedim...
Kumralýma vefasýz dedim,dayanamayýp hemen cevap yazsýn diye... Onun burada yazýsýný görmek bana büyük mutluluk veriyor...
En tuhaf akhenaton demiþim,eeeee yalanmý....?
En romantik gökhan demiþim,þiirleri onu yansýtýyor....
En þirin asivemavi demiþim,sizcede þirin deðilmi...?
En fanatik osmandogan demiþim,herif gözünün gördüðü yere feneeeeeeeer demiþ... Yalanmý...?
Burada yanlýþ olan tespit neeeee....?
Ramazan abim ve Admin abime biþey yazmamýþým,niçin...? Ya adam ekmek yediði yere ihanet edermi...? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Haaa nasýlda unutmuþum,Ahmetaksoy abime hýrçýn dedim kabul etmemiþ...
Maalesef son günlerdeki tutumu beni böyle yazmaya mecbur etti... Eskiden daha babacandý... Kimbilir belkide bazý sorunlarý vardýr,öfkesi forumlara yansýyor...
Bu yazdýklarým tatlý birer mizahtýr,eminim kýzmamýþsýnýzdýr...
Neyse ya...Çok uykum var,yarýn akþam görüþmek üzere....
ben de ucasagi bes yukari ayni degerlendirmeyi yapmistim, demekki herkes hemen hemen ayni seyi dusunuyormus diyebiliriz...
kendim icin " bazen nazik olmak icin SERT olmak lazim" demeyi tercih ediyorum))))
hele agrasifler felan tesbitin muthis tabii ki cok begendim)))
admin icin ben en SASKIN diyorum))
diger yonetici ise kurnaz))
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Haaa nasýlda unutmuþum,Ahmetaksoy abime hýrçýn dedim kabul etmemiþ...
Maalesef son günlerdeki tutumu beni böyle yazmaya mecbur etti... Eskiden daha babacandý... Kimbilir belkide bazý sorunlarý vardýr,öfkesi forumlara yansýyor...
Bu yazdýklarým tatlý birer mizahtýr,eminim kýzmamýþsýnýzdýr...
Neyse ya...Çok uykum var,yarýn akþam görüþmek üzere....
insanla uðraþmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,huzeyfeciðim
beni yazmamýþ sýn yahu ara verdik diye ölmedikya kardeþim huzeyfe naoldu sana.........?
HAMAS
alýntý:
"quote" hamas demiþki:
beni yazmamýþ sýn yahu ara verdik diye ölmedikya kardeþim huzeyfe naoldu sana.........?
Ede senin Nick Filistinle Ýlgili oldugu için veya Huzoþ belki de BUSHT abisinden korktugu için yazmamýþtýr.
Deðilmi Huseyme ...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
erareng huzeyfe için,
huseyme-huseyfe-huzoþ gibi ifadelerde bulunmuþsun,
ne iþ
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
METAL ABÝSÝ ARKADAÞLARIN BÝR YUMOÞ DEMEDÝÐÝNÝMÝ ÝMA EDÝYORSUN
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
biraz fazla olur sanki yaa)
Hamas abim seni tekrar ringde görmek çok güzel... Seni unutmu?uz ya,özüüüüüüüür....
hamas = en radikal
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet bencede en radikal..... Zaten ismi her ?eyi anlat?yor.....