Allah SOnunu Getirsin, Ýnsallah Orda Olacagðýz Damadada Maþallah Çagýracagýz...Darýsý Ýbocan ve Prate382 e olsun...
Allah SOnunu Getirsin, Ýnsallah Orda Olacagðýz Damadada Maþallah Çagýracagýz...Darýsý Ýbocan ve Prate382 e olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Hayýrlý uðurlu olsun mustafa abi Allah bir yastýkta kocatsýn inþallah
Hayýrlý olsun mustafa abi. Mesud ve beraber bir ömür dileðiyle...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Mustafa akýllý ol,daha þansýný bitirmedin iyi düþün bu kadar uzun intihar hayret.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Konu cengizkrbck tarafýndan (30.07.07 Saat 18:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
sevgili kardeþim ALLAH mesut bahtiyar etsin bir yastýkta sevgi ve saygý içinde bir ömrü paylaþýrsýnýz inþallah.
Darýsý benim baþýmaaaaaaaaaaaaaa....Amiiiin....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Kýsmet Mustafa.... Fatih abinin dediði gibi bu tür konuLarda akýllý olmak Lazým... Fatih abim birþey biliyorda Öyle diyor![]()
Dayan be gönlüm!.
Mustafa kardeþ hayýrlý olsun Akraba oluyoruz demek ama sana bir sitemim varBir Dokuyucu soy ismini bilici yapacaksýn sen bizim soy ismimizi alsan ne olur
![]()
þey kem kümalmazdýmmm
![]()
Gökhan Kardeþ senin sesin Çýkmýyor sitemizin en Capkýn erkeklerinden birisinSeni ne zaman everik
![]()
Dayan be gönlüm!.