memleketimiz ve ülkemiz için hayýrlý olsun..sayýn vekilimizede baþarýlar dilerim..saygýlar...
memleketimiz ve ülkemiz için hayýrlý olsun..sayýn vekilimizede baþarýlar dilerim..saygýlar...
Çok degerli vekilimize bu seferki görevinde baþarýlar dilerim.Rabbim yar ve yardýmcýsý olsun.Vekilimin bu
dönem eski döneme göre daha baþarýlý olacagýndan þüphem yoktur.Bütün Niziplilere hayýrlý ugurlu olsun![]()
hayýrlýsý olsun ama en önemlisi Nizip için hayýrlýsý olur inþallah. baþarýlar dilerim sayýn vekilimize
HAYIRLI UÐURLU OLSUN.HÝZMETLERÝNÝN DEVAMININ KESÝLMEYECEÐÝNDEN ÞÜPEMÝZ YOKTUR.YOLUN AÇIK OLSUN
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Allah yollarýný açýk etsin hayýrlý olsun
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
Annenizin ak sütü gibi helal ak oylarla, Ankarara güle güle gidin
Nizip'e ve Niziplilere hayýrlý, uðurlu, kademli olsun.
Bu arada Bursa 4. sýradan AKP bayan milletvekili sayýn canan haným da (gaziantepli) milletvekili seçilmiþtir
onuda tebrik ederiz.M:KÜÇÜK BURSA
Konu küçük mahmut tarafýndan (23.07.07 Saat 14:00 ) deðiþtirilmiþtir.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Bu arada seçim günü akþam bursadan telefonla orhan kardeþimizi aradým çok sevinçliydi.
haklýydý sevinmekte,görmedim ama çok çalýþtýklarýný tahmin ediyorum ALLAH c.c elhamdülillah
emeklerini boþa çýkarmadý.tekrar tebrik ediyorum herkese hayýrlý olsun M:KÜÇÜK BURSA
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Hayýrlý olsun. Durmak yok, yola devam mý deniyordu?![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Hayýrlý olsun...tebrikler...
hayýrlýsý olsun...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Slm Ben þahsen Sayýn mehmet sarýnýn yeniden seçilmesini onaylamýyorum.Madem oda yine kazanmýþ inþallah bundan sonra sýkça geliip hemþehrilerinin sorunlarýyla ilgilenir. diðer kazanan adaylarýmý en içten dileklerimle kutlarým. Yolumuz AK OLSUN...
ibrahim SOYDAN
"Þunu da önemle belirtmeliyim ki, yüksek bir insan topluluðu olan Türk Ulusu gerçek bir karar vermiþtir ve artýk her birey bilinçlenmiþtir buda bunun göstergesidir.
Hayýrlara vesile olmasýný diliyoruz milletçe"