aslýnda karikatürlerde bir sürü inek var:=))oradan kesip yeseydiniz keþke
aslýnda karikatürlerde bir sürü inek var:=))oradan kesip yeseydiniz keþke
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Fatih abi huzeyfe kendisi diyor büyüklük bizden olsun diye, hem bu gidiþle hueyfenin evleneceði yok daha doðrusu alan yok ,en iyisi rahmetli horoz için bu gece dua etmek :-)).
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" fsoyarik demiþki:
þimdi siz yarým hacýlar veya namý diðer Nemrut hacýlarý Kalkýp birde horaza mevlüt okutmak için Allah bilir ya 40-50 tavuðuk veya bir koyunudamý katledeceksiniz.Ayýp ayýp garibim huzeyfeye sanki evlenecek bir kýz bulmuþsunuzda adamdan baklava ve dondurma istiyorsunuz
Hadi oradan horoz katilleri
sizin ve bütün alemi islamýn kandilini kutlarým
Yaaaa abi sende olmazsan yanmýþýz valla.... Metalcim ayaðýný denk atarmýsýn caným....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe bana su patronun tlf versene, adamla konuþayýmda seni fazla çalýþtýrmasýn.
çünkü heralde saat 00:00 olduðundan ve de çok çalýþmanýn dan etkisinden olsa gerek, espri anlama yeteneðini kaybediyorsun, ama ben sana bu yeteneði tekrar kazandýrmasýný bilirim,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Hahay hahay sevsinler seni emiiiiiiiiiiii.....! Beni kýzdýramazsýn....Heh heh.... Þimdi ben kýzýnca ,sana bayramlýk aðzýmý açacaðým,Ramazan abimde 2 oyumu silecek.....Yermiyim....?
Yinede gaza gelerek birþey yazma Huzeyfe,
Yazmaki mutluluk senin olsun.
Selamlar Saygýlar.
alýntý:
"quote" Ahmet karadag demiþki:
Yinede gaza gelerek birþey yazma Huzeyfe,
Yazmaki mutluluk senin olsun.
Selamlar Saygýlar.
Düþermiyim abi,þunun þurasýnda þafak doðan güneþ olmuþ zaten...
Huzeyfe,
Hadi geçmiþ olsun.Cezan bitti galiba.
Selamlar SAYGILAR
Eeeee artýk bitirelim þu iþi..... Kalpten gideceðim yahu.....
Huzeyfecim sonuçlar salý günü saat 10:00 'da ösym nin internet sitesinden yayýnlanacakmýþ :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
sevgili metal sen huzeyfeye evlenemediði konuda yüklen garanti puanýný sýfýrlar selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatih abim geç kaldýk yaww,nedek kýsmet deðilmiþ :-))
ama dediðin doðru huzeyfe bu gidiþlebir 10 sene daha evlenemez :-))
Huzeyfe kara kara moderatörlük için konu baþlýðý düþünüyor...
Huzeyfecim al iþte sana konu, site içinde bekarlar kulübü diye bir baþlýk aç, o baþlýðýnda moderatörü ol demi yaniii... bu sayede moderatörlüðünenaz 10 yýl garanti olur...
Ya Olduðun Gibi Görün...
saðlýk olsun sevgili, metal sevgili ibo sen zaten gönlümüzdesin huzeyfeye üzülmemek elde deðil bari o birinci olsunda teselli olsun
zaten ben teselli armaðaný olsun diye oy vermiþtim
yalnýz dikkat edin hiç birimiz onu tanýmýyoruz bakarsýn kalkýp ayakkabýmýzý yere çiviliyebilir
veya lazlarda adeddir çýkýpta dama kedi gibi miyavlamazsýn
veya bir lokantada pilavýn ortyasýna kaþýk saplý ise bilinki o huzefedir hemen evlendirelim site rahat eder ozaman yoksa konu üstüne konu açar
nefesimiz kesilir zaten birinci oldu havasýndan geçilmez artýk selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
elbette küçükleri sevindirmek sevaptýr ::--))))))))))
Þimdi huzeyfe gece yarýsý yine uçmaya baþlayacak,...
Fatih abi bu arada 12 aðustosa kadar Nizipe geliyorsun deðilmi... Nizip.com gecesine yaniii
Ya Olduðun Gibi Görün...
Fsoyarik abimde maaaaaþþaaaaaaaallaaaaaaaahhh..... Ya abicim damda miyavladýk olmadý,yemeðe kaþýk sapladýk oda olmadý,olmadý çünkü yanlýþlýkla pilav diye çorbaya kaþýk saplamýþým....Eeee sonucu malum....Dedemin bastonunu kafama yedim....Heh heh...
Bak metal abim çocuk felan deðilim ben 22 buçuk yaþýndayým..Tamammý...?