ilker katyar kardeþimin dedikleri çok doðru ve bunlara yurt dýþýnda çok rastladým ben türkiyeye dönerken benden firma ismi isterler ve bana bunun için komisyon verenlerde oldu ve antepde birçok firmaya aracýlýk yaptým fýstýk iþinde 3000 ton evet doðru bir rakam sadece aracý oldum ve bizim fýstýðýn yarý fiatýna buraya teslimi yapýldý ozaman fýstýk burada 2.750-3 ytl iken suriyeden ihraç fýstýk buraya bunun yarý fiatýna indi ve hala antep pazarýnda satýlýyor bunu herkesde biliyor bu yýlda rusyadan buyday ihraçatý yapýldý toplam yýl sonu tahmini 110 bin ton bunun 30 bin tonu antep urfa pazarýnda þu anda ve bugday neden böyle düþtü hiç zanetmeyin herkes stokçuluk yapmak zannetmesin ve bugday þuanda dahada düþeçek ve bunun zararýný hasat zamaný ihraç etmeyen stokçular sebep oldu yani para artýk ihraçatta herkes bun bilsin stok veya karaborsacýlýkda deðil zaten artýk her yerden istediðini alabiliyorsun bir ay içerisinden yunan bugdayý geliyor bunu da iþde türk çiftçisi iyi görsün sadece buyday veya tarým burada türkiyede yapýlmýyor suriye ýran fýstýðýný avrupaya pazarladý rusya yunan istan bugdayýný türkmenistan badem ceviz suriye yine mercimekle geliyor azerbeycan zaten baþýný almýþ gidiyor iyi düþünün ve devlete mahna bulmayýn kürþat tüzmen bu konuda çok iyi çalýþýyor ve çok konuda þahit oldum