Ben bu siteyi uzun zamandýr takip ediyorum hatta bizim oturduðumuz apartmanýn tamamý hergün bu siteyi mutlaka ziyaret eder en çok takip ettiðim üye daha doðrusu takip ettiðimiz üye mehmet oðuz kardeþimizdir. Bende yorum yazabilmek için üye oldum fakat baþka bölümlere yorum yazamýyorum bu hususta birisi bana yardýmcý olursa iyi olur bye
size gönderdiðimiz maili onaylamamýþsýnýz. Mailinizin gerçek olduðunu bilmemiz için bu gerekli
sevgili arkadaþlar siz Nizipin her tarafýný biliyorsunuz tamircisin fýrýncýsýný marangozu ve elktirrikçiyi bilyorsunuz ya peki Nizip rap cýlar ve hiphopcular ve dj ler biliyormusunuz bunlarýn hepsin burda yok bilyorsunuz varlar rap ,! hiphop ve dj ler var sizce varlarmý yoklarmý
VarLar ama ÝnsanLara Gözükmüyorlar...
Bunu Ben demiyorum bende Yalancýyýn YaLancýsýyým
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Ben bu siteyi uzun zamandýr takip ediyorum hatta bizim oturduðumuz apartmanýn tamamý hergün bu siteyi mutlaka ziyaret eder en çok takip ettiðim üye daha doðrusu takip ettiðimiz üye mehmet oðuz kardeþimizdir. Bende yorum yazabilmek için üye oldum fakat baþka bölümlere yorum yazamýyorum bu hususta birisi bana yardýmcý olursa iyi olur bye
önüne gelen herkes dj olmuþ bu iþin cýlký çýktý bence SOKAKLAR DJ KAYNIYOR BENDE MÝ BU ÝÞE BAÞLASAM NE KENDÝMÝ ÇOK KIRO HÝSSEDÝYORUM.
Espiri Yaptýgýnýmý Sanýyon Sen Her Önüne Gelen olamýyor Tabikide Cok kolay Sanýyosan Sende Yap bakým 4 Yýldan Beri ugrasýyorum Bu iþle + Öyle Amator Calýsmýyorum..
Espiri Yaptýgýnýmý Sanýyon Sen Her Önüne Gelen olamýyor Tabikide Cok kolay Sanýyosan Sende Yap bakým 4 Yýldan Beri ugrasýyorum Bu iþle + Öyle Amator Calýsmýyorum..
siz bu konuda kendini gerçekten geliþtirmiþ bir insan olabilirsiniz biz o amotörlerden bahsediyoruz sevgili kardeþim üzerine alýnma...