galiba bende 95 mezunuyum...
galiba bende 95 mezunuyum...
bende 2001 mezunuyum
süho
slm beyler bayan lar ben ilk bes yýlý cumhuriyet te okudum sonra maruff maruffoglunu 1sene kadar okudumm simdi de antep hasan süzer deyim beni tanýyanlara slm
taylan
Selam Ben Marufoðlunun ilk mezunlarýndaným. 1990 mezunuyum. O zamanlar Nizip Lisesi ortaokul bölümünde okuyorduk. Marufoðlu açýlýnca bizi oraya aldýlar( yýl 1989) ve oradan mezun oldum. Daha sonra izmir Maltepe Askeri Lisesi Ankara Kara Harp Okulu ve Subay oldum.... Þu An Jandarma Yüzbaþýyým. Hey gidi günler heeeey.
ben 1993 te mecburi goc ettim 19921993 2b sinifina saygilar
Selamlar Arkadaþlar,Selamlar gençler bende 2002 den beri BÝLAL SAÝDE MARUFOÐLU ÝLKÖÐRETÝM OKULUN'DA GÖREV yapmaktayým. Daha nicelerini yetiþtireceðiz... Sizler gibi... Buyrun gelin eski anýlarýnýzý tazeleyin. Ha unutmayayým okulumuza sahip çýkalým lütfen...
ben 95 mezunuyum benim de hayatimin e guzel donemleriydi,cunku daha sonra kibrisa yerlestik o gunleri unutmam imkansiz.hatice hocaya selamlar.
Selamýnýzý ileteceðim... Hatice Hocamýzla birlikte çalýþýyoruz... Bu günlerde emeklilik hesaplarý yapýyor...
hatice hoca dersimize girmedi ama okul da gayet iyi tanýyordum kendisine þimdiden emeklilikten dolayý tebrik ederim....
hocam bnim donemde mudur muavini mehmet geyik,muslum kahraman,gurkan emeksiz hocam da varlardi .durum akibetleri hakkinda bir bilgi verebilirseniz sevinirim
Saziye haným Mehmet Geyik sanýrým 2003'te okulumuzdan ayrýldý. Oðlu Nuri'yi bir yýl ben okuttum. Þimdilerde Adana-Osmaniye'ye yerleþtiklerini biliyorum. Müslüm Kahraman Nizipte baþka bir okulda çalýþýyor bildiðim kadarýyla... Gürkan Emeksiz Hoca ile Polat akýn ilköðretim Okulunda birlikte çalýþmýþtýk. Çok iyi birisiydi. Gencecik pýrýl pýrýl bir öðretmendi. Hey gidi günler hey.....Nizip'ten ayrýlalý çok oldu. Zamaný dolu dolu yaþamak, piþman olacaðýnýzý yapmamanýz dileklerimle.... selamlar.
hocam verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim, ogretmenlerimin hepsi benim icin cok buyuk degerler idi.bu arada sizi tanidigima da memnun oldum,eminim sizinde kendi ogrencileriniz de sizin icin ayni seyleri dusunuyorlardir.kendinize iyi bakin saygilarla.......
okul çok güzelmiþ ve herkes çok seviyor bende dahil