Ya bu öðütleri kýz tarafýmý yoksa erkek tarafýmý yapacakKýzlar!!!!!!!!!sakýn yapan siz olmayýn..erkekler zaten kendilerini bir halt sanýyorlar bir de bunlarý yaparsanýz iyicene tepemize çýkarlar..
Mutlu Olmak isteyen Kendine özet çýkarsýn. Bu 99 maddeyi uygulamaya insanýn ömrü yetmez. Ama yaptýðým insan buna deðiyorsa Ömrümün sonuna kadar yapmaya çalýþýrým.
SIKINTI YARATMA...!
melek yuzlu senýnde erkeklere karsý býr antýpatýn var herhalde sýmdý osman hocam olsaydý sýz ne guzel kapýsýrdýnýz ben ne yapýp etmeleyým ve osmanýn sýteye dondermelýyým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet Hakan dostum..Ben de eðer þu dünyadan gitmeden herþeye deðer birini bulacak olursam 99 deðil daha fazlasýnýda yapacam ..ama yok..bir çok il dolaþtým..yok..yok..yok..ve þunu anladým ki..tek sevilmeye uðruna herþey yapýlmaya layýk olan tek bir varlýk var..oda bizlerin o kadar çok günahlarýna raðmen rahmetini merhametini ve sevgisini esirgemeyen YÜCE YARADAN...
Þüphesiz..geleceði bir tek Allah bilir..duan için de saolasýn..amin diyorum..ve cümlemizin inþaallah..
FORMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN... TABÝ DÝKKATE ALIRSAM ......
Formun deðil kardeþ..forumun dicektin herhalde..hem hiç te sanmýyorum en yakýþýklý olduðunu..bence en iyiniz ibocann..var mý itirazý olan![]()
melek-yuzlum konuyu taþýrma lütfen gerekli açýklma imzada yazýyor. artý karizma davasý anketle tescillenmiþtir.
SIKINTI YARATMA...!
Ben daha yeni üye oldum..anket zamanýnda var olsaydým belki tescillenmemiþ olacaktý..neyse..uzatmýyorum..senin dediðin gibi olsun..