haydiyin bir istanbul turu düzenleyelim akrabalar falanda var orada
haydiyin bir istanbul turu düzenleyelim akrabalar falanda var orada
Made Ýn NizipLi
Orhan sen hakkýný savdýn.Þimdi sýra bizde otur oturduðun yerde azcýkda biz gezek.Burnumda tütüyor gayri Üsküdarý,Sultan Ahmedi,Taksimi,Beyoðlusu.![]()
AHHH ANTALYA AHHH BAK ÞÝMDÝ DE BEN ANTALYAYI ÖZLEDÝM
Made Ýn NizipLi
OTELLER DENÝZ SAHÝL TURÝSTLER HERÞEY SÜPERDÝ
Made Ýn NizipLi
hemþerilerimi kutlar daha büyük organizasyonlarda görmeyi temenni ederim
evet herþey Nizip ve Nizipliler için... iyi eðlenceler arkadaþlar lütfen atlet katýna mangal yapmayalým Nizipli olduðumuz belli olmasýn
ben yardýmcý olayým eda sýmdý uyelýk ve msjdan ayarlarý degýstýr secenegýne týkla týkladýktan sonra sol taraftaký seceneklerden uye resmýný degýstýr dýye secenek war oraya týkla yanýlmýyorsam en altta gozat secenegý war orayada týkla býlgýsayarýndaký menuler onune çýkacak orada resmýnýn bulundugu yere gýt oradan tamam de zaten tamam dedýkten sonra yazý çýkýyor gozat denýlen yerde oraya týkla ve onun altýnda degýsýklýklerý kaydet dýyor kaydettýk ten sonra zaten resým cýkar eger cýkmassa tekrar haber ver dýger yolu deneyelm![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
KARNINIZ DOYDU YA TA ANTALYALARA KADAR ÝNDÝNÝZ TÖVBE TÖVBE.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Arkadaþlar ben piknikte bulundum ama malesef fotoðraf yok. Piknik çok güzel geçti, benim açýmdan çok dahada düzel oldu çünkü yýllardýr görmediðim arkadaþlarýmý hemþehrilerimi görme fýrsatýný buldum. Piknik Tepekent yolundan Urfal'ý Kadir'in yeri diye bir mekan var kendin piþir kendin ye tesisleri orada yapýldý, ortam çok güzeldi. Denek Baþkaný Ali Deðirmenci ve yöetimdeki diðer arkdaþlar organizasyonu güzel yapmýþlardý hepsine buradan teþþekkürlerimi sunarým. Ayrca G.antep dernekleri federasyon baþkaný Sayýn Ýnal beyde pikniðe katýlmýþlardý.
Bende 3 haziranda oradaydým.Muhteþem bir gün geçirdim.Bu arada eöeði gecen herkese çok teþekkür ederim.Her yönüyle süper bir piknik oldu.Davullar zurnalar halaylar,kebaplar bir nevide Nizip'e olan özlemimizi azýcýkda olsa gidermiþ olduk...