talip kardeþim bende bir rahmetli bulursam O AN yaparým valla
talip kardeþim bende bir rahmetli bulursam O AN yaparým valla
Konu peerless tarafýndan (23.05.07 Saat 07:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Vay beee sonuncu olmuþum,saðlýk olsun ne yapalým. Birinci seçilen fotoðraf sahibini kutlarým. Bir dahaki yarýþmaya daha sýký hazýrlanmam gerektiðini anladým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan abi sýk hazýrlanmana gerek yok. Bence sürpriz oyna.Abi o çok beðendiðin fotoðrafý benden istemiþtin. Bu baþlýkta var alabilirsin.
talip kardeþ sen gönlümüzün birincisisin
![]()
Gökhan Kardeþim Allah razý olsun. Ama farketmez benim için küçük Nizip için büyük kayýp![]()
Teþekkürler. Bu kadar güzel fotoðraf arasýnda birinci olan fotoðrafýn sahibi olmak güzel bir duygu. Diðer arkadaþlarý tebrik ederim.
Deðerli jüri üyelerine teþekkürlerimi sunarým....
Konu mehmetkaplan tarafýndan (23.05.07 Saat 17:41 ) deðiþtirilmiþtir.
nezaket gösterip deðerlendirme kuruluna davet edildiðim için herkese teþekür ederim
yarýþmaya fotoðraf yollayan ve dereceye giren arkadaþlarýn hepsini tek tek tebrik ederim; güzel ve baþarýlý çalýþmalarýnýn devamýný dilerim
Nizip'te fotoðraflý günlerin daha güzel ve hýzlý bir þekilde devam edeceðine inanýyorum
meraklý arkadaþlarla bir araya gelme ve aktivite yapma isteðimi tekrarlýyorum
herkese selamlar
sevgili arkadaþlarý kutluyorum.tabi ki,talip in reklamý da büyük.............
bu arada çok prensipli ve çalýþkan baþarýlý olan,dr.fatih beyi de unutmadýk.zat-i alilerinide tebrik ederim..............
umarým havalar iyi gider ve nöbetim olmaz ise haziran ayýnda bir cumartesi günü (benim için en uygun hafta sonu günüdür)
sayýn admin de katýlýr ise onun önerileri doðrultusunda yer, ulaþým ve katýlýmcýlarý planlayýp yapalým derim
sevgili doktorum ,üye arkadaþlarýmýza davet mi veriyorsunuz?