Sayýn admin maalesef itfayenin eski binasýna bina demek için bin þahit lazýmdý.Ekipler Prefabrik bir baraka içinde kalýyorlardý.Araçlar açýkta kaldýðý gibi,kýþýn tankerdeki sular donmasýn diye 24 saat su devir dayýmý yapýlýyordu. Acý ama gerçek.
Sayýn admin maalesef itfayenin eski binasýna bina demek için bin þahit lazýmdý.Ekipler Prefabrik bir baraka içinde kalýyorlardý.Araçlar açýkta kaldýðý gibi,kýþýn tankerdeki sular donmasýn diye 24 saat su devir dayýmý yapýlýyordu. Acý ama gerçek.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Gerçekten çok güzel bir bina,belediyemize tebrikler. Eeee Orhan abi spor malzemelerinden bizde faydalanabilecekmiyiz.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
gercekten çok guzel oldu hem her yere ulasýmýda kolay sehýrýn merkezýnde eský yerýnden çok daha ýyý oldu emegý gecen herkese tsk ederým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ýnþallah Nizip imiz burda olduðu gibi her konuda eksikliklerini gidererek tam hizmete devam edecektir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
oyle olacak çok yakýnda cunku emýn adýmlarla ýlerlýyor nýzýp her konuda
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tþk ederim orhan abi resýmler için...güzel bi tesis olmuþ..
Allah lazým etmesin ama eksikliðinide vermesin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
haklsýn en guzel tarafýda sehýr merkezýne yakýn olmasý
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Orhan Bey Dostum,
Tma olarak bilemediðim için sorma gereði hissediyorum.Tüm araçlar tek noktadamý toplanýyor acaba?Yoksa þehrin muhtelif yerlerinde bekleyen araç vermý? Eðer tek noktada araç bekliyor ise þehrin bazý bölgelerine uzak bir mesafe olarak kalabilir düþüncesindeyim.
Selamlar saygýlar
Ýlçemiz için büyük bir eksiklikti allah emeði geçenlerden razý olsun.Hiç olmassa itfaiye müdürlüðünün sabit ve kalýcý bir yeri oldu..
Öncelikle hizmete giren ünitenin hayýrlý olamsýný diliyorum.Bu ünite benim evime 100 metre mesafede bulunmaktadýr.Ýtfaiye binasý olarak seçilen yer mahallemizin güzide ve nadir parklardan birisi olan Þahinbey camisinin hemen yanýndaki Ömer Pekmez döneminde yapýlan Þahinbey parkýydý.Yetiþkin aðaçlar ve içindeki havuz ile mahallemizin önemli bir sosyal ihtiyacýný karþýlayan bu parka itfaiye binasýnýn hangi amaç ve hangi zorlayýcý sebeplerden ötürü yapýldýðýný bilmiyorum.Ancak böyle güzide bir eserin yapýlýþ yeri açýsýndan çok büyük talihsizlik olduðunu buradan belirtmek isterim.Mahalle sakinleri ile inþaatýn baþlamasýndan beri edindigim izlenim parkýn tahrip ediliþi ile ilgili alýnan kararýn yalnýþ ldðu ancak itfaiye gibi elzem bir üniteninde gerekli olduðu yönünde olmuþtur.Bu tür yapýlarýn yapýlýþýna karar verilirken halkýn ve çevre yapýsýnýn iyi irdelenmesi gerektigini düþüniyorum.
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (25.05.07 Saat 08:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Yeni itfaiye binamýz þehrin tam merkezinde bulunmakla beraber,ilçenin dört bir tarafýna yapýlan denemelerde 5 dakika zaman limitini geçmemiþtir. Uzman ekiplerimiz ve mühendislerimiz her þeyi hesap etmiþlerdir. Bu konuda herhangi bir sorun yok.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com