Mustafa kardeþ resimleri küçük boyutta atsan daha iyi olmazmý , pc yi zorluyor. Emeðin içinde ayrýca teþekkürler,bunlarý arþivliyoruz sayende.
Mustafa kardeþ resimleri küçük boyutta atsan daha iyi olmazmý , pc yi zorluyor. Emeðin içinde ayrýca teþekkürler,bunlarý arþivliyoruz sayende.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
GÜZELYERMÝÞ DOÐRUSU
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
MUSTAFA KARDEÞ SAÐOL
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
evet baya zorluyor bundan sonraki fotolarý küçültüp atmaya dikkat ederim inþallah herkesin katkýsýný bekliyoruz...devamýda gelir inþallah...
Mustafa teþekkür ederim. Uzun zamandýr amacýmýza hizmet eden böyle konu gelmiyordu. Umarým geniþletebiliriz bu konuyu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Paylaþýmýn için teþekkürler kardeþ böyle mekanlarýmýzý ön plana çýkarmak lazým
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Arkadaþlar bu kitap evini tam adresini ve yerini yollayabilirmsiniz
Mustafa abi saðol hatýrlattýðýn için.
Ben daha buranýn varlýðýndan yeni haberdar oldum. Yoksa yeni mi kuruldu? Abi sana zahmet kýsaca bi bahsetsen buradan...
Bir de arkadaþlar fotoðraf çekmek isteyenler bu derneðin olduðu sokakta çok güzel Eski evlerimiz var Birer kare yakalamak isteyenlere duyurulur...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
cengiz kardeþim konu ile ilgili açýklamayý dernek baþkaný ilyas beyin yapacaðýný umuyorum inþallah fotoðrafla ilgili çalýþmalarýmýz devam edecektir...
saygýlarýmla...
Eyvallah Mustafa abi... Bekliyorum
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
GERÇEKTENDE BURAM BURAM TARÝH KOKAN BÝR MEKAN.
HERKESÝN GÖRMESÝNÝ TAVSÝYE EDERÝM........
AYRICA BU ÇALIÞMAYI YAPAN KARDEÞÝMÝZE DE TEÞEKKÜR EDERÝM.
abbý bu resýmdeký yer neresý?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...