Ben zaten eskiþehir deyim...ne kadar mutlu oldum anlatamam...çok güzel vakit geçircez burda inþallah...sýnavlarým da bitiyoo...mutluyummmmmmmm...
Ben zaten eskiþehir deyim...ne kadar mutlu oldum anlatamam...çok güzel vakit geçircez burda inþallah...sýnavlarým da bitiyoo...mutluyummmmmmmm...
Biz 15 olduk. Ýnþaallah oradayýz. Eskiþehire doðru çýkýyoruz ....
Yersiz Yurtsuza dönmeyelimde![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hayýrlý yolculuklar dileyelim o zaman...
Konu Kasým Böler tarafýndan (10.05.07 Saat 13:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Abi Nizipte bütün iþlemler tamam gibi inþallah bir pürüz çýkmazsa yarýn yoldayýz tabi çalýþmalar ve araþtýrmalar devam ediyor emeði geçen herkese bir kez daha teþekkür ve minnetlerimi sunarým
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
DAVET EDEN YOK
KEFÝL YOK
PROGRAM YOK
VATANDAÞLIK NUMARASI YETERLÝ...
)))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Abi birde kredi kartýmý çýkartýyorsunuz Nizip.com diye yani vatandaþlýk numarasý birtek onda geçerli Ramazan abi sen istanbuldan en az 35 kiþi gelmelisin toplantýya
MENGER
Aranýzda olmayý vallahi çok isterdim.Sevgili Felsefe (saðolsun), benim de adýmý yazmýþ ama maalesef olamayacaðým.
Bu nedenle çok ama çok üzgünüm.Zira bazý önceliklerimiz bu güzide insanlarýn katýlacaðý toplantýya katýlmamýzý enegelliyor.
Ne diyelim; herþeyin baþý nasipmiþ.
Selamlar,saygýlar
MUHARREM
Tamam abilerim,gidin gezin eðlenin dolaþýn,hatta isterseniz discoya bara gidin,isterseniz kýra pikniðe gidin...Ammaaaaaaaaa nere giderseniz gidin,sakýn ola yediðiniz yemeklerin resmini siteye atmayýn....Sizleri rezil ederim haberiniz olsun....Yemek yemek yemek...Her gezide yemek resmi görmek istemiyooooooooooooom....Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeer......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Arkadaþlar, Bursa camiasýndan Fatih abi geliyor birde ben geliyorum galiba,Organizasyonun aniden yapýlmasýndan dolayý maalesef kimseyi toparlayamadýk...... Bir'de bundan sonraki toplantýnýn BURSA'da yapýlacaðýný umduðumuzdan hazýrlýksýz yakalandýk.
tamda 12'sinde BURSA kalder'in bir geri bildirim toplantýsý ve Sertifika ödül töreni vardý. Bende sertifika alacaðým ama katýlamýyacaðýmý bildirdim, Artýk beni seneye deðerlendirici olarak almazlar herhalde,
Þu iþi 19'unda yapsaydýk o kadar güzel olacaktý ki oðlanýda getirecektim....!!!!!!!
Neyse bugün Birkaç kiþiyle görüþtüm, kimse iþleri ve planlarý gereði gelemiyor,
Yani bir plan yapýlýrken bu gün düþünülüp kýsa vade için ortaya atýlýnca iþte þekil A'daki gibi kimse gelemiyor.veya insanlar önemli iþleri planlarý arasýnda tercih yapýyor...... ben tercihimi sizden yana kullandým.
Bundan sonraki planlarýnýzý bugün düþünüp 3 gün sonra için gün vermeyelim lütfen.
Neyse Bursa'daki geziyi artýk eylül -ekim gibi yaparýz. çünkü bunun ardýndan hemen olmaz.
arayada yaz ve seçim giriyor. sonbaharda BURSA'da görümek üzere,
Haaaa Osman abi Ankara'daki gizli misafirimiz olsa olsa Sn.Mehmet SARI'dýr herhalde.....
Orhannnnnnn ve Halaoðlu CEM hoca sizde geliyonuz mu ??????
Selamlar,
Ýlker KAYAR
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Dün biraz talep vardý ama kesinleþen isimler hakkýnda bir bilgimiz yok adminimiz bu konu hakkýnda bizlere bilgi verirse bizde seviniriz
MENGER
Ben dostum aksoyu merak ettim.acaba gelecek mi?..özledik yaw...)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Abi dün diyorduki belki gelirim bu aralar pek sesi çýkmýyor suskunlarý oynuyor anlýyacaðýn abi
MENGER
20 civarýnda geliyoruz, min übüs tutuldu. Akþam 21:00 gibi hareket edip sabah oralardayýz Ýnþ..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254