güzel olur ama yapýlýrsa.... güzel olur ama Nizip adamýna dayanýrsa.....
selamlar....
güzel olur ama yapýlýrsa.... güzel olur ama Nizip adamýna dayanýrsa.....
selamlar....
Ýlginç
"Abi keþke kimden esinlendiðini de yazsaydýn. Ayný öneriyi ben aylar önce yazdým. Deðil anasayfaya taþýnmasý, cevap bile yazan olmadý. Ayný yazýmda bu ve buna benzer bir çok proje ortaya koydum."
Konu Kasým Böler tarafýndan (09.05.07 Saat 20:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
THALEP KARDEÞÝM projeleriniz ilçemiz için lüzumlu olan eksiklikleri giderecek nitelikte. Gerçekten iyi düþünmüþsünüz. KASIM kardeþimizde lüzumlu gördüðünden belkide sizden esinlenip yazmýþtýr. Neticede hep beraber NÝZÝP'i yaþanýr hale getirmek tek arzumuzdur... BEN deðil BÝZ yaptýk düsturi ile yolumuza devam edebilirsek çok daha güzel iþler yapacaðýmýz kanaatindeyim. Sizede, KASIM bey'ede teþekkürler.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Gerçekten bu proje Nizip için çok ama çok gerekli. Kasým Abi'yi de kutlarým... Haklýsýn Derviþ Abi....
güzel bir fikir,iyi olur.reklam panolari. yakinda secim var, belediye bu panolari siyasi partilere kiraya verip iyi bir gelir elde edebilir. ondan sonra da bankalar ve vs.
Konu kadir-27 tarafýndan (10.05.07 Saat 10:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Aslýnda çok güzel bir fikir gerçekleþtiði zaman bir nebzede olsa Niizip'imizin uygarlaþma ve modernleþmede hýzla ilerlediðinin göstergesi olarakda nitelendirilebilir tabiki iþin reklam boyutuda küçümsenmeyecek kadar önemli . Buradan saðlanacak gelir Nizip'imiz için çok cezbedici bir nitelik taþýyabilir.Ama öncelikli olarak dolmuþçuluk ta bazý yenilikler ve yapýlandýrýlmalar zorunlu örneðin þu an ilçemizin Türkiyenin en büyük ilçelerinin arasýnda olduðunu düþünecek olursak belediye dolmuþçuluðu ölü bir vaziyette halk dolmuþçuluðuna gelirsek güzergahý çok dar istenilen yere kolayca yetiþilmiyor ayný zamanda servis saati çok düzensiz misalen akþamlarý dolmuþ servisleri olmuyor tamam belki akþamlarý ilgide yok ama en azýndan bir veye iki dolmuþun nöbetçi kalmasý dýþarýdan gelen misafirler ve ya acil iþi olup ta ulaþým aracý olmayanlar için gerekli diye düþünüyorum.Ayrýca Derviþ abinin dediði ve fotoðraflardada görüldüðü gibi geniþ ve boþ yollara kurulmasý gerekiyor öncelikli olarak bu hususlarýn giderilmesi lazým diye düþünüyorum
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
modern olmasýndan daha ziyade malum yaþlý insanlar var. þehrimizdede öyle her dakika dolmuþ geçmediðinden duraklardan o yaþlý,hasta insanlar ayakta bekliyorlar. bence acilen yapýlmasý gerekiyor.
vallah Nizip için yapýlan herþey iyidir
olmasý gerekli ancak dolmuþ duraklarýndan önce Dolmuþ ve otobüs seferlerinin düzenlenmesi. Yeni otobüsler alýnmasý. Artýk hiç bir yerde kullanýlmayan modeli geçmiþ araçlar ile taþýmacýlýk yapýlmamasý gerektiðine inanýyorum. Saygýlar
abý aslýnda bu daha onemlý duzenlenmesý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bence çok güzel olmuþ biraz modernleþelim arkadaþlar
Daha olmamýþ keþke mümkün olsada olabilse
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
aslýnda önce þehrimizi güzelleþtirmeye neden bozuk yollarýmýzdan baþlamýyoruz bozuk kaldýrýmlar da olabilir reklam panolarýda yapýlsýn ama önce daha acil olanlar var bence