Ýnþallah Orhan abimiz sayesinde de yalnýzca bu yazdýklarýmýz forumda kalmayacak ve uygulamaya geçilecek.Þimdiden Teþekkürler Orhan abi![]()
Ýnþallah Orhan abimiz sayesinde de yalnýzca bu yazdýklarýmýz forumda kalmayacak ve uygulamaya geçilecek.Þimdiden Teþekkürler Orhan abi![]()
Gidenlerden Bir Tek SENÝ Bana Ekledim,Seni Deli Gibi Bekledim...
hassasiyetinden dolayý çok tþk ederim burak kardeþim
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Sonuþta geçici olsa bile burda kalýyoruz.Ve Türkiye'nin heryerinde olabilecek sorunlar aslýnda bizim sorunumuz.Asýl ben teþekkür ederim bütün ilgilenenlere...
Bir ara Sn.Ýmar Müdürümüzüde ziyaret edelim
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ne zaman istersen sayýn admin arkadaþlarla beraber katýlýrýz..
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
ABÝ BÝR ÖÐRENCÝ OLARAK BENDE KATILIRIM
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Her zaman heryerde![]()
Bir geçmiþte öðrenci olarak yerimiz varsa bizde katýlýrýz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
vallahi arkadaþ çok güzel bir konuya deðinmiþ yaðmur yaðmasýný býrakýn belediye yollarý suladýðýnda kuðu gölü balesi yapmýþ gibi oluyoruz belediye hergün yollarý suladýðý için bize hergün eziyet çektirmeyin...gereðinin yapýlmasýný saygýlarýmla arz ediyorum
burak kardeþ tþk ederizz bende üni bir öðrencisi olarakk seni gönülden destekliyorumm zaten bütün öðrenciler senin arkadanda inþallah en kýsa zamanda bu yolarýn asfaltlanmasýnýý bizde sende görürüzz..D görmeden gitmek istemiyorum burdan yoksa gözüm arkada kalýrr
![]()
Ýlk sayfada gerekli izahatý yaptým okumanýzý tavsiye ederim. Ýmar müdürümüzü ziyaret edip sýkýntýlarýmýzý daha açýk ve net ifade edebilmemizi de saðlar,müdürümüzden randevu alýrým. Yalnýz üzüldüðüm bir nokta var; arkadaþýmýz ciddi bir konuya temas etmiþ olmasýna raðmen,Selim kardeþimiz baþka yerde açýlmýþ olan futbol konusunu tekrar burada açmasý asýl konunun daðýlmasýna vesile olmuþ. Selim kardeþimizden ricam buradaki mesajýný editlemesidir. Saygýlar sunarým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ben bu belediyenin bir tek imar iþlerini anlamayadým gitti. tamam belediye iyi hoþ güzel çalýþýyor ama yaptýðý þey sabit deðil ki.yaptýðý bir þeyi bir iki hafta içinde geri yýkýyor ya yol geniþletmesi ya kaldýrým düzenlemesi.günah deðil mi bu kadar harcanan paraya böyle.yapacaðýnýz þeyin ilerisini göremiyormusunuz. yapmadan önce iyi bi düþünülse hani ileride sorun yaratýrmý yaratmazmý açýsýndan belki bu kadar sorunlar meydana gelmezdi
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Mahmu kardeþ þehir büyüyor imkanlar kýsýtlý. Geçmiþten gelen birçok sorun var. Bunlar zaman içerisinde aþýlacaktýr.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mahmut kardeþ örnek gösterebilirmisin en azýndan cevap hakký doðar bizlere. Neresi için kastettiðini tam anlayamadým,malum konumuz yüksekokul civarýnýn asfalt meselesi ya ondan ...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
inþallah hepimizin arsuzu da bu zaten
Mahmut ÖZDEMÝR
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....