B?RDE SERBEST MUHASEBEC? SAYIN MÜSLÜM DURAL VAR BU ARKADA?LARIMIZDAN DESTEKLER?N? BEKL?YORUZ
B?RDE SERBEST MUHASEBEC? SAYIN MÜSLÜM DURAL VAR BU ARKADA?LARIMIZDAN DESTEKLER?N? BEKL?YORUZ
HAKLISINIZ MEHMET BEY S?ZE KATILIYORUM.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Nizipspor nas?l m? kurtulur? Az konu?up, çok i? yap?ld??? zaman...
bireysel emekli, sadece üye...
hakl?s?n karde? az konusmal? cok i? yapmal?...
Nizip spora önce Nizip halk? sahip çýkaçak daha sonra ileri gelenlerimiz ve mutlaka tak?nda memleketimizin çocuklar? oynamal?d?r ta??ma suyla de?irmen dönmez.
Arkada?lar, laf?m?n arkas?nday?m. Nizipspor'un kurtulu? reçetesi bellidir. ??i bilen ve fedakar ki?iler, halk?n da deste?ini arkas?na alarak bu i? için kollar? s?vamal?d?r. Tak?mda illadaNiziplilerin oynamas? diye bir ?art ko?mak yanl?? olur. E?er biz bu tak?m?, profesyonel liglerde görmek istiyorsak, profesyonel dü?ünüp paral? oyuncu oynatmal?y?z. Bence bu tak?m?n ihtiyac?,
"FONT-SIZE: 9pt; " N?Z?P'?N KODAMANLARINDAN OLU?AN B?R YÖNET?M VE VEFALI TARAFTARLAR'd?r .
al?nt?:
"quote" Nizipli_kurt demi? ki:
Nizipspor nas?l m? kurtulur? Az konu?up, çok i? yap?ld??? zaman...
bireysel emekli, sadece üye...
baþkanla konuþmassanýz Nizipspor un sorununu çözemezsiniz arkadaþlar deðil mi buraya yazmakla deðil gidip konuþulmakla olunur
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
HADÝ KODAMANLAR SAHÝP ÇIKSINDA GÖRELÝM
ELELRÝNDEN ÖPELÝM
PARA VERME BAÞKA ÞEYE BENZEMEZ
BÝR ÝNSANA BÝR DEFAYA MAHSUS YEMEK VERMEKLE O ÝNSANIN KARNI DOYMAZ
HAYIRLI OLSUN.
suat sabuncu
Bence maddi kaynakdan sonrakien önemli husus yönetiçi...
Eyvallah !!!
Nizip te o kadar yardýmsewer insanýn bu konu için elinden geleni yapacaðý kanýsýndayým umarým hayýrlý olur tabi bizde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazýrýz...
valla bu iþ öyle rastgele top oynamaktan zek aldýgý için akþam iþten cýkýp gelip orada burada koþup durmakla olacak bir þey degil,belki kýsa vade de degil ama uzun vade de bir þeyler yapýlacak sa 10 yaþýndan itibaren cocuklar alýnýp çalýþtýrýlmaya baþlanmalý.bir de ben gördügüm kadarýyla Nizipli nin futbol anlayýþý saha da gidip oynayýp ondan sonra akþam da lig maçlarýný yorumlayýp durmak.profesyonel anlamda düþünen oldugnu sanmýyorum.her þeyin hayýrlýsý ne diyelim.selametle